DE TO STØRSTE:  Gareth Bale og Cristiano Romaldo kommer til å gjøre livet surt for et Bayern-lag som må score i kveldens kamp. Foto: NTB Scanpix
DE TO STØRSTE: Gareth Bale og Cristiano Romaldo kommer til å gjøre livet surt for et Bayern-lag som må score i kveldens kamp. Foto: NTB ScanpixVis mer

Bale nekter å «parkere bussen»

- Vi er ikke det laget.

• Følg Bayern München - Real Madrid live i fotballstudio.

(Dagbladet): Utrykket «parkere bussen» har blitt flittig brukt den siste uka. Jose Mourinhos taktikk borte mot Atletico Madrid fikk Viasat-ekspert Rune Bratseth til å tenne på alle pluggene..

Lover offensiv Men i dag kan Viasat-panelet slappe av. Gareth Bale forteller at Real Madrid nekter å legge seg dypt.

- Vi er ikke det laget som legger oss dypt og forsvarer oss, sier han ifølge Marca.

Real Madrid har med seg en 1-0 ledelse før returoppgjøret i Tyskland. 0-0 holder til avansement.  Så selv om Bale lover offensiv fotball, mener lynvingen laget ikke må spille hodeløst.

- Vi må forsvare oss godt på Allianz Arena. Jeg fortrekker å spille en offensiv fotball framfor å forsvare seg, sier han til avisa.

Tror på finale Den andre store stjerna på Real Madrid, Cristiano Ronaldo, har god tro på at laget skal ta seg til finalen i Lisboa 24.mai.

- Vi har våre våpen, er i god form og er selvsikre, sier Ronaldo til Bild.

Real Madrid har spilt seg fram til semifinale de tre siste åra, og er vant til presset som venter på den tyske gigantstadion i kveld.

- I år tror jeg på finale og at vi får stor suksess, sier Ronaldo.