Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Bale offisielt klar for Real Madrid

Sky Sports hevder at Bale koster 100 millioner euro og blir dermed verdens dyreste

VERDENS DYRESTE?: Villas-Boas antydet tidligere i uka at Gareth Bale kom til å bli verdens dyreste spiller om han gikk til Real Madrid. Nå bekreftet portugiseren overgangen til Real Madrid. (AP Photo/David Davies)
VERDENS DYRESTE?: Villas-Boas antydet tidligere i uka at Gareth Bale kom til å bli verdens dyreste spiller om han gikk til Real Madrid. Nå bekreftet portugiseren overgangen til Real Madrid. (AP Photo/David Davies) Vis mer

(Dabladet): Gareth Bale har vært sommerens aller største overgangssnakkis. Nå bekrefter både Villas-Boas og Real Madrid på sin hjemmeside at overgangen er i boks.

Real Madrid bekrefter på sin hjemmeside at Bale kommer til å bli presentert på Santiago Bernabeu i morgen klokken 13.

I følge Sky Sports kommer Gareth Bale til å koste spanjolene 100 millioner euro (85 millioner pund). Det er fem millioner pund mer en Cristiano Ronaldo som ble verdens dyreste spiller da portugiseren gikk til Real Madrid i 2009 for 80 millioner pund.

- Barndomsdrømmen Gareth Bale slapp følgene uttalelse på Tottenham sin hjemmeside:

- Tottenham vil alltid være i hjertet mitt og jeg er sikker på at denne sesongen vil bli en suksessrik en for klubben. Jeg ser nå frem til å begynne et nytt kapittel i mitt liv som spiller for Real Madrid.

TIL REAL MADRID Spilleren som ble kåret til Premier Leagues beste spiller i fjort blir å finne sammen med Cristiano Ronaldo neste år. AFP PHOTO/IAN KINGTON/FILES
TIL REAL MADRID Spilleren som ble kåret til Premier Leagues beste spiller i fjort blir å finne sammen med Cristiano Ronaldo neste år. AFP PHOTO/IAN KINGTON/FILES Vis mer

- Jeg vet om mange spillere som snakker om deres drøm å få spille for favorittlaget man hadde i barndommen og jeg kan med hånda på hjerte si at dette er min drøm.

- Jeg er ikke sikker på om dette er rett tidspunkt å dra på ettersom jeg føler jeg har etablert som fotballspiller og har spilt noen av mine beste kamper så langt i karrieren.

- Jeg ønsker å takke alle i klubben. Styreformann, styre, personell, trenere og spillere - og mest av alt våre fantastiske supportere som jeg håper skjønner denne fantastiske muligheten jeg har fått, heter det i Bale sin uttalelse.

Ønsket ikke å selge Bale Tottenhams offisielle Twitterkonto kom også søndag kveld med uttalelser fra Daniel Levy.

- Gareth Bale er en spiller vi i utgangspunktet ikke hadde noen planer om å selge da vi bygger et lag for fremtiden. Han er en spiller vi har dyrket frem, og han hadde enda tre år igjen av kontrakten sin.

MÅLMASKINER: Både Cristiano Ronaldo og Gareth Bale ble toppscorere i sine respektive klubber. Neste år blir det kamp om målene i Madrid.  (AP Photo/Jeff Roberson)
MÅLMASKINER: Både Cristiano Ronaldo og Gareth Bale ble toppscorere i sine respektive klubber. Neste år blir det kamp om målene i Madrid. (AP Photo/Jeff Roberson) Vis mer

- Men oppmerksomheten fra Real Madrid har vært så intens, og det samme har Gareths Bale ønske om å dra vært, at vi ikke tror han ville vært innstilt på å levere hundre prosent for oss.

Også Tottenham-trener Andre Villas-Boas bekreftet etter kampoen mot Arsenal at Bale kom til å gå hovedstadslaget.

- Gareth Bale kommer til å gå til Real Madrid. Vi ønsker han alt alt godt, sa Villas-Boas etter kampen mot Arsenal.

STJERNEDUO: Gareth Bale og Cristiano Ronaldo kommer til å møte på Lionel Messi og Neymar Jr. i det som kommer til å bli kanskje den største dobbelduellen noensinne. (AP Photo/Emilio Morenatti)
STJERNEDUO: Gareth Bale og Cristiano Ronaldo kommer til å møte på Lionel Messi og Neymar Jr. i det som kommer til å bli kanskje den største dobbelduellen noensinne. (AP Photo/Emilio Morenatti) Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling