Bale offisielt klar for Real Madrid

Sky Sports hevder at Bale koster 100 millioner euro og blir dermed verdens dyreste

VERDENS DYRESTE?: Villas-Boas antydet tidligere i uka at Gareth Bale kom til å bli verdens dyreste spiller om han gikk til Real Madrid. Nå bekreftet portugiseren overgangen til Real Madrid. (AP Photo/David Davies)
VERDENS DYRESTE?: Villas-Boas antydet tidligere i uka at Gareth Bale kom til å bli verdens dyreste spiller om han gikk til Real Madrid. Nå bekreftet portugiseren overgangen til Real Madrid. (AP Photo/David Davies)Vis mer

(Dabladet): Gareth Bale har vært sommerens aller største overgangssnakkis. Nå bekrefter både Villas-Boas og Real Madrid på sin hjemmeside at overgangen er i boks.

Real Madrid bekrefter på sin hjemmeside at Bale kommer til å bli presentert på Santiago Bernabeu i morgen klokken 13.

I følge Sky Sports kommer Gareth Bale til å koste spanjolene 100 millioner euro (85 millioner pund). Det er fem millioner pund mer en Cristiano Ronaldo som ble verdens dyreste spiller da portugiseren gikk til Real Madrid i 2009 for 80 millioner pund.

- Barndomsdrømmen Gareth Bale slapp følgene uttalelse på Tottenham sin hjemmeside:

- Tottenham vil alltid være i hjertet mitt og jeg er sikker på at denne sesongen vil bli en suksessrik en for klubben. Jeg ser nå frem til å begynne et nytt kapittel i mitt liv som spiller for Real Madrid.

TIL REAL MADRID Spilleren som ble kåret til Premier Leagues beste spiller i fjort blir å finne sammen med Cristiano Ronaldo neste år. AFP PHOTO/IAN KINGTON/FILES
TIL REAL MADRID Spilleren som ble kåret til Premier Leagues beste spiller i fjort blir å finne sammen med Cristiano Ronaldo neste år. AFP PHOTO/IAN KINGTON/FILES Vis mer

- Jeg vet om mange spillere som snakker om deres drøm å få spille for favorittlaget man hadde i barndommen og jeg kan med hånda på hjerte si at dette er min drøm.

- Jeg er ikke sikker på om dette er rett tidspunkt å dra på ettersom jeg føler jeg har etablert som fotballspiller og har spilt noen av mine beste kamper så langt i karrieren.

- Jeg ønsker å takke alle i klubben. Styreformann, styre, personell, trenere og spillere - og mest av alt våre fantastiske supportere som jeg håper skjønner denne fantastiske muligheten jeg har fått, heter det i Bale sin uttalelse.

Ønsket ikke å selge Bale Tottenhams offisielle Twitterkonto kom også søndag kveld med uttalelser fra Daniel Levy.

- Gareth Bale er en spiller vi i utgangspunktet ikke hadde noen planer om å selge da vi bygger et lag for fremtiden. Han er en spiller vi har dyrket frem, og han hadde enda tre år igjen av kontrakten sin.

MÅLMASKINER: Både Cristiano Ronaldo og Gareth Bale ble toppscorere i sine respektive klubber. Neste år blir det kamp om målene i Madrid.  (AP Photo/Jeff Roberson)
MÅLMASKINER: Både Cristiano Ronaldo og Gareth Bale ble toppscorere i sine respektive klubber. Neste år blir det kamp om målene i Madrid. (AP Photo/Jeff Roberson) Vis mer

- Men oppmerksomheten fra Real Madrid har vært så intens, og det samme har Gareths Bale ønske om å dra vært, at vi ikke tror han ville vært innstilt på å levere hundre prosent for oss.

Også Tottenham-trener Andre Villas-Boas bekreftet etter kampoen mot Arsenal at Bale kom til å gå hovedstadslaget.

- Gareth Bale kommer til å gå til Real Madrid. Vi ønsker han alt alt godt, sa Villas-Boas etter kampen mot Arsenal.

STJERNEDUO: Gareth Bale og Cristiano Ronaldo kommer til å møte på Lionel Messi og Neymar Jr. i det som kommer til å bli kanskje den største dobbelduellen noensinne. (AP Photo/Emilio Morenatti)
STJERNEDUO: Gareth Bale og Cristiano Ronaldo kommer til å møte på Lionel Messi og Neymar Jr. i det som kommer til å bli kanskje den største dobbelduellen noensinne. (AP Photo/Emilio Morenatti) Vis mer