Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Bale om Ødegaard: - Et stort talent og en fin fyr

Møttes på trening.

ROS: Martin Ødegaard og Gareth Bale trente sammen på Real Madrids treningsfelt i dag. I kveld kommer Bale med rosende omtale av talentet. Foto: Getty Images
ROS: Martin Ødegaard og Gareth Bale trente sammen på Real Madrids treningsfelt i dag. I kveld kommer Bale med rosende omtale av talentet. Foto: Getty Images Vis mer

(Dagbladet): Martin Ødegaard var i dag på sin første trening med Real Madrid.

Der fikk 16-åringen spille med klubbens store stjerner og bilder fra treningsfeltet viser at Ødegaard og Bale hadde god kjemi.

I kveld kommer Bale med en kort beskrivelse av sitt møte med nordmannen.


- Fint at Martin Ødegaard kom til oss og var en del av treninga i dag. Et stort talent og en fin fyr, skriver Gareth Bale på Twitter.

Bale publiserer også et bilde som viser at waliseren holder rundt den tidligere Strømsgodset-spilleren.

Tidligere i kveld meldte Aftenposten at det kan ta flere uker før Ødegaard får sin Real Madrid-debut.

Dette fordi overgangen må bli endelig godkjent av FIFA. 16-åringen kan ikke debutere for storklubbens B-lag, Castilla, før overgangen har vært gjennom papirmølla hos Det internasjonale fotballforbundet (FIFA).

Det kan vise seg å ta tid på grunn av et strengt regelverk for å hente spillere under 18 år.

- Det varierer fra sak til sak hvor lang tid det tar. Det går nok fort en uke eller to, det kan variere. Det eneste det betyr er at Ødegaard ikke kan delta i en obligatorisk kamp. Han vil kunne trene, men han spiller ikke i helgen, opplyser Kristian Skjennum i Norges Fotballforbund til Aftenposten.

Den frammøtte pressen, inkludert Dagbladet, var stengt ute fra treningsfeltet Valdebebas i dag. Real Madrids egen fotograf, Angel Martinez, fikk imidlertid slippe inn.