Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Bale reddet ett poeng for Wales - reddet på streken

0-0 mot Belgia.

MÅLMANN: Seks minutter på overtid reddet Gareth Bale ballen på streken og sørget for at Wales fikk med seg 0-0 og ett poeng mot Belgia i EM-kvalifiseringen i fotball søndag kveld. Foto: AFP PHOTO/Emmanuel Dunand
MÅLMANN: Seks minutter på overtid reddet Gareth Bale ballen på streken og sørget for at Wales fikk med seg 0-0 og ett poeng mot Belgia i EM-kvalifiseringen i fotball søndag kveld. Foto: AFP PHOTO/Emmanuel Dunand Vis mer

Seks minutter på overtid reddet Gareth Bale ballen på streken og sørget for at Wales fikk med seg 0-0 og ett poeng mot Belgia i EM-kvalifiseringen i fotball søndag kveld.

Real Madrid-spilleren fikk ballen unna etter at Aston Villa-spilleren Christian Benteke hadde headet den mot mål. Bale kunne fort ha blitt matchvinner, men maktet ikke å score da han fikk sin ene store sjanse tidligere i kampen.

Belgia har ikke kommet godt i gang i kvalifiseringen, og mot waliserne var de heller ikke gode og dyktige nok. Spesielt i 1. omgang misbrukte de en rekke sjanser, og Nicolas Lombaerts var nærmest da han traff stolpen.

Med to seirer og to uavgjort er Wales ubeseiret etter fire kamper i gruppe B. Israel kan gå forbi dem på tabellen om de vinner hjemme mot Bosnia-Hercegovina senere søndag.

Kypros er oppe på seks poeng og er faktisk foran Belgia etter fire spilte kamper. Søndag vant de 5-0 hjemme mot Andorra. George Efrem scoret tre mål, mens Giorgos Merkis og Dimitris Christofi (straffe) bidro med ett hver.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling