Bale røper hemmeligheten bak monsterkroppen

Større enn på lenge.

MUSKLER: Gareth Bale har vært i god form for Real Madrid i sommer og bilder fra treningsfeltet viser en muskuløs waliser. Selv hevder han det ikke skyldes trening med vekter. Foto:  AFP PHOTO/Frederic J. BROWN
MUSKLER: Gareth Bale har vært i god form for Real Madrid i sommer og bilder fra treningsfeltet viser en muskuløs waliser. Selv hevder han det ikke skyldes trening med vekter. Foto: AFP PHOTO/Frederic J. BROWNVis mer

(Dagbladet): Real Madrid-stjernen Gareth Bale (25) får sjansen til å vinne sesongens første tittel allerede i kveld når Sevilla står på motsatt banehalvdel i Supercupen. Der møtes vinneren av Champions League og Europaligaen fra forrige sesong.

Bale har vekt oppsikt i sesongoppkjøringa og bilder fra treningsfeltet viser at waliseren har opparbeidet seg en god porsjon muskler.

25-åringen hevder derimot at han ikke har tilbrakt sommeren på treningsstudio.

- Jeg har ikke gjort noe spesielt for å være helt ærlig. Bare løpetrening, sier Bale på en pressekonferanse ifølge AP.

Ikke vekter Bale var fjorårets store internasjonale overgang og kostet rundt 800 millioner kroner da han ble solgt fra Tottenham på Deadline Day, 1. september.

- Jeg har trent litt alene på fritida, men jeg har bare løpt. Jeg har ikke vært treningsstudio og løftet vekter. Jeg har jobbet hardt i sesongoppkjøringa og føler meg i god form, sier Bale.

I hjembyen Supercup-kampen mellom de to spanske lagene spilles på Cardiff City Stadium i Wales. Det er fødebyen til nettopp Bale.

- Hele familien min og vennene mine vil være der. Det er veldig spesielt for meg å få spille der, sier han.

Også andre Madrid-stjerner er ventet å få sin første ordentlige kamp for sesongen: Både James Rodríguez og Toni Kroos er hentet til Spania i sommer.

- Ser bra ut C Mores ekspert på spansk fotball, Petter Veland, uttalte nylig til Dagbladet at han har stor tro på Bale den kommende sesongen. Og han har lagt merke til en solid mengde muskler.

MINDRE UTGAVE: Gareth Bale i juli 2012. Foto: RicTapia/Getty Images/AFP
MINDRE UTGAVE: Gareth Bale i juli 2012. Foto: RicTapia/Getty Images/AFP Vis mer

- Han har virkelig gjort en god jobb. Han ser ikke bare bra ut på bilder, han har spilt utrolig godt i treningskamper.  Han har utviklet seg voldsomt. Jeg tror han virkelig får sitt gjennombrudd i Real Madrid denne sesongen, sa Veland til Dagbladet nylig.

Tidligere Premier League-spiller Morten Gamst Pedersen har møtt Bale en rekke ganger og beskrev 25-åringen slik tidligere i år:

- Bale er den mest ekstreme spillerne jeg har sett. Han er en maskin, sa Gamst til Dagbladet.

• Real Madrid - Sevilla starter 20.45 i kveld.