Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Bale skadd igjen

Strakk leggen mot Granada.

STRAKK SEG FOR LANGT: Gareth Bale, her flankert av Granadas Brayan Angulo og Jose Luis Garcia, dro på seg en leggstrekk lørdag.Foto: AP /Andres Kudacki/NTB Scanpix
STRAKK SEG FOR LANGT: Gareth Bale, her flankert av Granadas Brayan Angulo og Jose Luis Garcia, dro på seg en leggstrekk lørdag.Foto: AP /Andres Kudacki/NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Real Madrid må klare seg uten Gareth Bale i tirsdagens cupkamp mot Espanyol.

Bale fikk en strekk i leggen under lørdagens 2-0-seier mot Granada i spansk 1. divisjon. Han måtte byttes ut i pausen.

Waliseren var med i begynnelsen av mandagens treningsøkt, men måtte gå i garderoben tidlig. Real-trener Carlo Ancelotti vil ikke risikere at skaden blir forverret og lar Bale få hvile tirsdag.

- Bale prøvde å trene, men fikk litt smerter i venstrebeinet. Vi vil at han skal bli frisk, og han spiller ikke i tirsdag. Han skal trene denne uken for å prøve å bli klar til søndag, sier Ancelotti.

Real Madrid vant 1-0 i den første kvartfinalekampen mot Espanyol. Returkampen spilles på Santiago Bernabéu.

- Vi har en liten fordel, men det er fortsatt åpent. Vi må forberede oss og spille bra med best mulig lag for å ta oss til semifinalen, sier Ancelotti.

(NTB)

Hele Norges coronakart