UT PÅ BÅRE: Gareth Bale ble skadet og måtte ut på båre under gårsdagens europaliga-kamp mot Basel. Skaden er ikke så ille som først fryktet. Foto: REUTERS/Dylan Martinez
UT PÅ BÅRE: Gareth Bale ble skadet og måtte ut på båre under gårsdagens europaliga-kamp mot Basel. Skaden er ikke så ille som først fryktet. Foto: REUTERS/Dylan MartinezVis mer

Bale-skade ikke så ille som fryktet

Er ventet tilbake i full trening om to uker.

Gareth Bales ankelskade er ikke så ille som først fryktet. Tottenham-vingen er ventet tilbake i full trening om to uker.

23-åringen måtte bæres av banen i europaligakampen mot sveitsiske Basel torsdag. Da fryktet Spurs-ledelsen å miste sin beste spiller i lang tid.

Tester som ble gjort fredag viste derimot at waliseren kan være tilbake allerede til den viktige seriekampen hjemme mot Manchester City 21. april.

- Testresultatene viser at alle tre spillerne (Bale, Aaron Lennon og William Gallas) er ventet tilbake i trening i løpet av to uker, uttalte Tottenham på sitt nettsted.

Bale har vært meget viktig for London-klubben med 22 scoringer (i ulike turneringer) i årets sesong. Spurs er for øyeblikket nummer tre i Premier League og kjemper for å nå mesterligaen.

Midtbanemannen vil uansett miste kommende helgs hjemmekamp mot Everton og returmøtet borte mot Basel neste uke.

(NTB)