Bale vil ikke utfordre Ronaldo til maktkamp

- Han er sjefen.

 KYSSET REAL MADRID:   Gareth Bale  var ivrig etter å fri til Real Madrid-fansen. Den tidligere Tottenham-spilleren kysset klubbemblemet da han ble vist fram på Santiago Bernabeu. Foto: Sergio Perez / REUTERS / NTB Scanpix
KYSSET REAL MADRID: Gareth Bale var ivrig etter å fri til Real Madrid-fansen. Den tidligere Tottenham-spilleren kysset klubbemblemet da han ble vist fram på Santiago Bernabeu. Foto: Sergio Perez / REUTERS / NTB ScanpixVis mer

Gareth Bale sier det ikke kommer til å bli noen maktkamp mellom ham og Cristiano Ronaldo i Real Madrid.

Søndag ble sommerens lengste overgangssaga endelig løst da Bale (24) ble klar for den spanske storklubben Real Madrid.

Tottenham har flere ganger nektet for at Bale var til salgs denne sommeren, men da spilleren selv ytret et ønske om å reise til Real ble det fortgang i sakene.

Overgangssummen er ikke bekreftet fra offisielt hold, men flere medier melder at waliseren kostet den spanske hovedstadsklubben rundt 805 millioner norske kroner.

Det gjør i så fall 24-åringen til tidenes dyreste fotballspiller, foran sin nye lagkamerat Cristiano Ronaldo (28).

- Vil lære av Ronaldo Flere kritiske røster mener Real Madrid kan få et problem med å få Bale og Ronaldo til å fungere i samme lag. De to har veldig lik spillestil, og begge er vant til å være midtpunktet i sitt lags angrep.

Bale mener selv det ikke kommer til å bli noe problem, og at han ikke vil utfordre Ronaldos posisjon som Reals leder.

- Ronaldo er sjefen her. Han er lagets leder, og den beste spilleren i verden. Jeg vil lære av ham, og det er en ære å spille på samme lag. Jeg tror vi kommer til å få et fantastisk lag, og jeg håper vi kommer til å vinne mange trofeer sammen, sa Bale på tirsdagens pressekonferanse.

Har slitt med skade Waliseren ble presentert på Reals hjemmebane Santiago Bernabéu foran rundt 25.000 elleville tilskuere.

Nå er Bales oppgave å bli klar til kamp før Reals møte med Villareal 14. september. Lynvingen har vært skadet siden i midten av juli og er langt unna sin beste form.

- Jeg har hatt en liten skade som det har tatt en stund å lege, men jeg har alltid ønsket å ikle meg Real Madrids hvite drakt. Forhåpentligvis kommer jeg tilbake i form etter å ha spilt for Wales, sier han.

Bale er blitt advart, blant annet av tidligere Real-spiller Steve McManaman, at presset i Madrid kommer til å være ulikt noe han har opplevd før. 24-åringen sier han ikke tenker på den astronomiske overgangssummen.

- Jeg vet ikke hva jeg endte opp med å koste. Det er mellom klubbene, og ikke min sak å kommentere, sier han.

(NTB)