Bales agent: - Han er bedre og dyrere enn Neymar

Real Madrid jakter stjerneskuddet.

ETTERTRAKTET: Gareth Bale har storspilt for Tottenham denne sesongen, noe som har ført til at Real Madrid er svært interesserte i 23-åringen. Foto: EPA / KERIM OKTEN / NTB SCANPIX
ETTERTRAKTET: Gareth Bale har storspilt for Tottenham denne sesongen, noe som har ført til at Real Madrid er svært interesserte i 23-åringen. Foto: EPA / KERIM OKTEN / NTB SCANPIXVis mer

(Dagbladet): Dagens Marca-forside fastslår at den nye sportsdirektøren i Real Madrid, Zinedine Zidane, har to hovedmål. Det ene er å forlenge kontrakten til Cristiano Ronaldo. Det andre er å hente Tottenhams stjerneskudd Gareth Bale.

Ved flere anledninger tidligere i år, har nettopp Zidane strødd rundt seg med komplimenter i retning Bale.

- Etter den sesongen han har hatt, og med tanke på at han fortsatt er så ung, vil Gareth Bale bli en av de dyreste spillerne i verden om han bestemmer seg for å skifte klubb, sa Zidane i starten av mai, og rangerte Bale som den beste spilleren i Europa denne sesongen.

Kun en snau måned tidligere hyllet Zidane 23-åringen for å være skremmende og unik.

Nå har Bales agent, Jonathan Barnett, innrømmet at de vil lytte til Real Madrid dersom det blir enighet mellom klubbene. Det gjorde han i programmet Futboleros på Marca TV, skriver Marca.

- Det er en ære dersom Florentino Pérez og Real Madrid er interesserte, og vi vil lytte dersom vi får et tilbud. Men Bale er under kontrakt med Tottenham, og vi står ikke fritt til å snakke med noen foreløpig, sier han.

Skulle Real Madrid få gjennomslag, vil ikke waliseren gå på billigsalg.

- Han er dyrere og bedre enn Neymar. Det har han bevist i en av verdens beste ligaer - Premier League, sier Barnett.

Neymar ble som kjent klar for Barcelona for ikke lenge siden, og nå kan sommerens store overgangssaga bli hvorvidt Gareth Bale blir i Tottenham eller ikke. Barnett vet imidlertid ikke om det er lagt inn noe bud på spilleren.

- Jeg vet ikke om det foreligger noen bud på Bale allerede. Det jeg vet er at han har tre år igjen av kontrakten sin med Tottenham. Vi har ikke snakket med noen ennå, sier agenten.