- GI HAM BALLEN: Gareth Bales svake form i Real Madrid den siste tiden kommer av at han ikke får ballen fra lagkameratene ofte nok, mener waliserens agent. Foto: EPA/ALBERTO MARTIN
- GI HAM BALLEN: Gareth Bales svake form i Real Madrid den siste tiden kommer av at han ikke får ballen fra lagkameratene ofte nok, mener waliserens agent. Foto: EPA/ALBERTO MARTINVis mer

Bales agent: - Real må gi ham ballen oftere

Derfor får ikke waliseren det til å stemme.

Gareth Bales svake form i Real Madrid den siste tiden kommer av at han ikke får ballen fra lagkameratene ofte nok, mener waliserens agent.

Bale ble sterkt kritisert etter Real Madrids 1-2-tap borte mot Juventus i mesterligaens semifinale i midtuka. Der var waliseren svært lite involvert i spillet.

Også tidligere denne sesongen har 25-åringen slitt med å leve opp til de høye forventningene som har vært til ham i den spanske hovedstaden. Nå går agenten Jonathan Barnett ut med et forsvar av waliseren.

- Real må jobbe med ham og sørge for at han får flere pasninger. Gi ham ballen oftere, og han skal sørge for å vise alle hva han kan. Han kommer til å være Real Madrids beste spiller om lagkameratene jobber med ham og hjelper ham, sier Barnett til Sunday Telegraph.

Egoistisk Bale står med 17 mål og 10 målgivende pasninger så langt denne sesongen. Det er et lite hakk ned fra hans første sesong i klubben, hvor det ble 22 scoringer og 12 målgivende på 44 kamper.

Han har også fått kritikk for å være for egoistisk foran mål, samt for å bidra for lite defensivt.

- Mange ville brutt sammen av den kritikken, men han er bestemt på å vise sitt beste, sier agenten.

Blir i Madrid Samtidig slår han fast at Bale kommer til å bli i Madrid, til tross for stadige rykter om en overgang i sommer.

- Alle toppklubber i verden ønsker seg ham, men han blir værende her også neste sesong. Det er utelukket at han drar i sommer. Han mente det da han sa at han alltid har drømt om å spille i Real Madrid, og han ønsker å lykkes her, sier Barnett.

Real Madrid må trolig innse at seriegullet havner i Barcelona, og i mesterligaen tapte laget 1-2 for Juventus i første semifinale.

(NTB)