- Ballack er delaktig i at jeg har hatt det veldig vondt

Bundesliga-spiller tok tre måneders pause fra fotballen. Tysk presse hevder Ballack har gjort kjæresten hans gravid.

FORSVANT I FEBRUAR: Christian Lell (til høyre) i aksjon hjemme på Allianz Arena i München 10. februar i år. Senere den måneden gikk han under jorda og ble borte i tre måneder, mens klubben hevdet fraværet skyldtes sykdom. Den egentlige årsaken het Michael Ballack. Foto: EPA/ANDREAS GEBERT
FORSVANT I FEBRUAR: Christian Lell (til høyre) i aksjon hjemme på Allianz Arena i München 10. februar i år. Senere den måneden gikk han under jorda og ble borte i tre måneder, mens klubben hevdet fraværet skyldtes sykdom. Den egentlige årsaken het Michael Ballack. Foto: EPA/ANDREAS GEBERTVis mer

||| (Dagbladet): Det har ikke skortet på utroskapsavsløringer og sexhistorier i internasjonal fotball i 2010.

Det begynte med John Terry, fortsette med Franck Ribery og hans franske landslagskompiser - og nå er det Michael Ballack det stormer rundt.

Hans gamle lagkamerat i Bayern München, Christian Lell (25), ble plutselig borte fra fotballen i februar. I tre måneder gikk han mer eller mindre under jorda, samtidig som forholdet til kjæresten Daniela (23) tok slutt. Bayern München uttalte kryptisk at fraværet skyldtes sykdom.

Nå er de to sammen igjen og Daniela er gravid. I juni forklarte han til Bild at avbrekket på vårparten skyldtes «private problemer». Det bidro selvsagt bare til å kaste bensin på bålet.

- Han vet hvorfor
Ryktene handlet om at Ballack spilte en rolle i det hele. Og denne uka lettet Lell litt mer på sløret: 

- I det siste har alle spurt meg om hvorfor jeg trakk meg tilbake fra fotballen i tre måneder - og om det hadde noe å gjøre med Michael Ballack å gjøre. Svaret på det er: Ja, Michael Ballack er delaktig i at jeg har hatt det veldig vondt. Han vet hvorfor, sa han til Bild.

Lell har vært i Bayern München så godt som hele livet, først på akademiet og som en del av A-laget fra 2003. I sommer skiftet han klubb til Hertha Berlin.

Nå har han funnet tilbake igjen til kjæresten Daniela - som er gravid i sjette måned.

Vil snakke når tida er moden
Og da er det kanskje ingen overraskelse at tysk presse fråtser i rykter om at Michael Ballack er faren. 33-åringen, som har skiftet arbeidsgiver fra Chelsea til Bayer Leverkusen i sommer, er gift med sin mangeårige kjæreste Simone Lambe. Paret har også tre barn sammen.

Derfor er historien potensielt veldig ødeleggende for Tysklands kanskje mest kjente nåværende fotballspiller.

Konfrontert med den historien svarer Lell ullent:

- Med tanke på barnet vårt, synes verken jeg, Daniela eller familien vår at det er en god idé å dele alle private detaljer med offentligheten. Jeg avgjør når tiden er moden. Ikke alle som er Michael Ballack, som tror at de kan invadere privatlivet til andre og ødelegge det uten å nøle, sier han syrlig.

TRØBBEL PÅ HJEMMEBANE: Michael Ballack giftet seg med Simone Lambe i 2008. Paret har tre barn sammen. Foto:  REUTERS/Gabo/Agentur Focus/handout
TRØBBEL PÅ HJEMMEBANE: Michael Ballack giftet seg med Simone Lambe i 2008. Paret har tre barn sammen. Foto: REUTERS/Gabo/Agentur Focus/handout Vis mer