Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Ballack føler seg hånet av landslagssjefen

Takket nei til avskjedskamp for Tyskland.

FORNÆRMET: Michael Ballack har fått beskjed om at landslagssjef Joachim Löw (til høyre) ønsker å satse på yngre krefter. Ballack fikk i stedet tilbud om en avskjedskamp - men det tilbudet oppfattes som en ren hån av Leverkusen-spilleren. Foto:     AFP PHOTO / SAMUEL KUBANI
FORNÆRMET: Michael Ballack har fått beskjed om at landslagssjef Joachim Löw (til høyre) ønsker å satse på yngre krefter. Ballack fikk i stedet tilbud om en avskjedskamp - men det tilbudet oppfattes som en ren hån av Leverkusen-spilleren. Foto: AFP PHOTO / SAMUEL KUBANI Vis mer

Tidligere Tyskland-kaptein Michael Ballack (34) beskriver tilbudet om en avskjedskamp som en farse og går hardt ut mot landslagssjef Joachim Löw.

Löw sa torsdag at han utelukker en framtid på landslaget da han vil satse på yngre og «viktigere» spillere. Som plaster på såret har Det tyske fotballforbundet tilbudt 34-åringen en avskjedskamp mot Brasil.

Det synes Ballack, som for øyeblikket står med 98 kamper i landslagstrøya, er mer et hån enn en gest.

- Å kalle en landskamp som var fastsatt for lenge siden for en avskjedskamp er en farse. Jeg vet at jeg skylder tilhengerne mine denne kampen, men jeg kan ikke akseptere tilbudet, sier Ballack.

Særlig misfornøyd er midtbanemannen med Löw. Han mener treneren burde vist ham mer respekt.

- Jeg er på ferie og fikk vite gjennom en kunngjøring at han ikke har planer om å ha meg med videre. Måten og innholdet i uttalelsen er nøyaktig likt måten han har behandlet meg på siden i fjor sommer, sa den fornærmede Leverkusen-spilleren.

Ballack var skadd og fikk ikke delta under fjorårets VM i Sør-Afrika. Han har ikke spilt for Tyskland siden mars i fjor.

(NTB)