Ballack har bedt Chelsea om betenkningstid

- Han likner en diva, skryter Mourinho.

(Dagbladet.no): Jose Mourinho bekrefter det «alle» har visst lenge allerede: Han sikler etter å sikre seg Bayern Münchens midtbanespiller Michael Ballack.

- Jeg vil ha ham. Han har sagt at han trenger tid for å bestemme seg. Det respekterer jeg. Nå ligger avgjørelsen hos ham, sier Mourinho til Bild.

Mourinho skryter av Ballacks fotballintelligens, taktiske styrke, fysikk, teknikk og målteft.

- I Europa vet jeg bare om Frank Lampard og Ballack som kan spille på dette nivået. Sammen ville de blitt Europas drømmepar, mener Chelsea-manageren.

Bayern-president Karl-Heinz Rummenigge sa sist uke at han var sikker på at Ballack velger Chelsea.

Og dersom det virkelig er slik at Ballack ikke har bestemt seg ennå, legger i alle fall Mourinho på så tjukt med skryt som han bare klarer for å overbevise tyskeren.

- Ballack likner en diva når han løper over banen. Han har alt under kontroll og styrer spillet. Slik jeg ser det er han en av de beste spillerne i verden.

• Din mening: Blir Chelsea enda bedre med Ballack?

DRØMMEPAR: Jose Mourinho gruer seg slett ikke til å sette Frank Lampard (t.v.) og Michael Ballack side om side på Chelseas midtbane: -Problemer blir det bare når dårlige spillere må spille sammen med dårlige - ikke mellom to veldig gode spillere, filosoferer Chelsea-manageren. Foto: AP/Scanpix
DRØMMEPAR: Jose Mourinho gruer seg slett ikke til å sette Frank Lampard (t.v.) og Michael Ballack side om side på Chelseas midtbane: -Problemer blir det bare når dårlige spillere må spille sammen med dårlige - ikke mellom to veldig gode spillere, filosoferer Chelsea-manageren. Foto: AP/Scanpix Vis mer