Ballack havner i Chelsea

Bayern-president bekrefter.

(Dagbladet.no): Michael Ballack har ikke skrevet under noe, men i dag røper Bayern-president Karl-Heinz Rummenigge det som har vært Fotball-Europas dårligst bevarte hemmelighet.

Chelsea får seg en ny playmaker til sommeren, gratis.

- Jeg er sikker på at han går til Chelsea, sier Rummenigge.

Inter Milan skal ha vært interesserte, men ifølge Bayern-presidenten var de for seint ute. I tillegg ble italienerne mer enn betenkte da de fikk presentert 29-åringens lønnskrav.

- Fra hva jeg forstår, så ser det ut som Ballacks krav er for voldsomme. Derfor er vi ikke interesserte. Dette er slutten på Ballack-historien, sier Inter-eier Massimo Moratti.

Ballack har kontrakt med Bayern ut sesongen, og har også vært koblet til Real Madrid og Manchester United. I forrige uke sa agenten hans, Michael Becker, at Tyskland-kapteinen heller mot å flytte til London.

Bayern München har for lenge siden gitt opp håpet om at midtbanespilleren skriver en ny kontrakt.

- Når Michael drar mister vi en personlighet som tar ansvar. Vi er sterkt avhengige av ham, men det betyr ikke at vi får problemer når han stikker, sier Bayern-trener Felix Magath.

TYSKLAND-STJERNE: Bayern går i dag ut og bekrefter ryktene om at Michael Ballack blir Chelsea-spiller. Foto: Scanpix
TYSKLAND-STJERNE: Bayern går i dag ut og bekrefter ryktene om at Michael Ballack blir Chelsea-spiller. Foto: Scanpix Vis mer

• Din kommentar: Blir Chelsea bedre med Ballack på laget?