Ballack innrømmer misnøye

Utelatt til gruppespillet i Champions League.

Den skadde tyske landslagskapteinen Michael Ballack innrømmer at livet i Chelsea ikke bare er fryd og gammen.

30-åringen ble utelatt da Chelsea navnga den 30 mann store troppen til mesterligaens gruppespill. Dermed blir han ikke å se på Lerkendal når Rosenborg skal måle krefter mot de engelske serietoerne.

- Så klart jeg er misfornøyd med ikke å være i troppen. Avgjørelsen var basert på hvor lenge legene trodde jeg ville være ute, sier tyskeren søndag. Og legger til at han ikke helt skjønner hvorfor klubben tok avgjørelsen.

- Det skaper jo rykter rundt min framtid i klubben. Jeg vil tilbake på banen så fort som mulig. Jeg trenger tid til å lege ankelen min, så akkurat nå kan jeg ikke spille eller trene, forteller midtbanespilleren.

Ifølge flere britiske tabloider skal Ballack være svært nær en overgang til den spanske storklubben Real Madrid, men The Guardian skriver at Ballack vil bli tilbudt en ny kontrakt med de blåkledde fra London.

Dersom Chelsea tar seg videre fra gruppespillet vil Ballack kunne bli innlemmet i troppen til cupspillet. Klubbene kan da foreta tre endringer fra 30-mannstroppen.

(NTB)

MÅ STÅ OVER GRUPPEPSPILLET: Michael Ballack er ikke fornøyd med at José Mourinho har unnlatt å melde ham på til gruppespillskampene i Champions League. Foto: REUTERS
MÅ STÅ OVER GRUPPEPSPILLET: Michael Ballack er ikke fornøyd med at José Mourinho har unnlatt å melde ham på til gruppespillskampene i Champions League. Foto: REUTERS Vis mer