Ballack vil ha Lampards jobb

Etter nok en straffemiss.

(Dagbladet.no): Frank Lampard har vanligvis vært en mann å stole på når Chelsea har fått straffe.

Det er han ikke lenger.

Etter lørdagens straffemiss mot Charlton har Lampard misset på tre av de fire siste forsøkene fra 11-meteren for klubb- og landslag. Nå vil Michael Ballack overta jobben som straffeskytter.

- Kanskje jeg kommer til å ta den neste straffen fordi Frank bommet. Kanskje vi kommer til å bytte på, sier Ballack til The Sun.

Manager José Mourinho er en av Lampards største beundrere, og understreket etter Charlton-missen at han fortsatt stoler på ham.

Men mellom linjene antydet kanskje Mourinho at det kunne være en fordel om Lampard sa fra seg ansvaret.

- Jeg vet vi har et par veldig gode straffeskyttere, og dersom vår neste straffe er en svært viktig straffe og han (Lampard) synes det er bedre å gi jobben til en spiller med større tro på seg selv, er det helt greit for meg. Men jeg stoler på ham, som alltid, sa Mourinho etter kampen.

ENDA EN MISS: Scott Carson strekker seg så lang han er og redder Frank Lampard straffe. Det var Lampards tredje straffemiss på de fire siste kampene. Foto: REUTERS
ENDA EN MISS: Scott Carson strekker seg så lang han er og redder Frank Lampard straffe. Det var Lampards tredje straffemiss på de fire siste kampene. Foto: REUTERS Vis mer
<B>VIL OVERTA:</B> Michael Ballack er sugen på å avløse Frank Lampard som Chelseas straffeskytter.
<B>SKEPTISK: Andrej Sjevtsjenko ser ut til å være litt småskeptisk til å la Frank Lampard ta Chelseas straffer.