LATTERLIGJØR LANDSLAGET: Engelske fans har gjor det til en sport å konstruere vittigheter på bekostning av Fabio Capellos menn. Foto: Jerome Delay soccer match Sunday June 27, 2010.  (AP Photo/Jerome Delay)
LATTERLIGJØR LANDSLAGET: Engelske fans har gjor det til en sport å konstruere vittigheter på bekostning av Fabio Capellos menn. Foto: Jerome Delay soccer match Sunday June 27, 2010. (AP Photo/Jerome Delay)Vis mer

«...ballen krysset deres mållinje mange, mange, mange ganger»

England latterliggjøres på nett.

|||Englands ydmykende VM-sorti har utløst et skred av vitser på nettet, der de rike superstjernene og Fabio Capello er målene.

Nyhetsbyrået AFP har plukket ut noen av de beste, og mest hederlige.

- Osama bin Laden har offentliggjort et nytt TV-bevis for at han er i live, der han sier at Englands innsats var totalt skrekkelig. Men britisk etterretning avviser beviset, og hevder at meldingen kan ha blitt spilt inn når som helst de siste 44 årene.

- England ble sendt ut av VM etter at sofistikert videoteknologi viste at ballen krysset deres mållinje mange, mange, mange ganger.

- Illusjonisten David Blaine er knust etter at rekorden han fikk for å ikke gjøre noen ting inne i boksen i 42 dager nå er slått av Wayne Rooney.

- Fabio Capello gikk rundt med handlevognen på en parkeringsplass og så en gammel dame som slet med handleposene. «Klarer du dette, kjære deg?», spurte Capello. «Ikke i det hele tatt. Du fikk deg selv inn i dette rotet, be ikke meg om å få deg ut», svarte damen.

(NTB)