Ballen som får Myhre til å se ut som en idiot

Brukes i kveldens landskamp.Direkte kl. 21.35: Australia - Norge

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

LONDON/OSLO (Dagbladet.no): Navnet er 'Nike Total 90 Aerow Hi-Vis' og er gul- og blåstripete. Fotballen ble tatt i bruk i Premier League for første gang i helga. I landskampen mot Australia er den matchball.

Det gleder ikke Norge-keeper Thomas Myhre. Nike-ballen er designet for å bli sett bedre på mørke kvelder, men Sunderland-keeperen tror kula heller er lagd for å gå enklere i nettet.

Den skal suse forbi forbløffede keeperne.

Så du kanonscoringene til Defoe, Frank Lampard eller Diop er det fristende til å være enig. Sjelden har ballene fått slik fyk i mål.

- Den flakker voldsomt, sier Myhre og lager en Z for å beskrive ballbanen med armene for Dagbladet.no

Som fra bensinstasjonen

Til daglig redder han en annen type fotball med Sunderland i The Championship. På treningene her i London har landslaget fått teste den nye modellen før kampstart.

Ballen skal brukes hele vinteren, og Myhre er overbevist om at meningen med både design og form er flere scoringer. Det er i hvert fall hans inntrykk etter utallige skudd fra landslagsspissene.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer