BLE NEKTET KULA: Cristiano Ronaldo sto for den viktige ulikningen like før full tid under lokaloppgjøret mot Atletico Madrid, men verdensstjernen ble trosset av et av hjemmelagets ballgutter. Heldigvis tok portugiseren hele opptrinnet med et smil. Foto: AP Photo/Andres Kudacki/NTB Scanpix
BLE NEKTET KULA: Cristiano Ronaldo sto for den viktige ulikningen like før full tid under lokaloppgjøret mot Atletico Madrid, men verdensstjernen ble trosset av et av hjemmelagets ballgutter. Heldigvis tok portugiseren hele opptrinnet med et smil. Foto: AP Photo/Andres Kudacki/NTB ScanpixVis mer

Ballgutten som trosset Ronaldo har fått sin straff

«Han er tross alt bare et barn».

(Dagbladet): For en drøy uke siden gikk bildene av ballgutten Iván verden rundt etter at han trosset selveste Cristiano Ronaldo under lokaloppgjøret mellom Real Madrid og Atletico Madrid.

Iván nektet først å gi fra seg ballen til den portugisiske superstjernen, deretter snudde han seg mot publikum for å få opp stemningen før han kastet ballen forbi storscoreren ifølge svenske Aftonbladet.

Nå har klubben tatt affære.

Utestengt For det lille stuntet til Iván utviklet seg fort til å bli et større sirkus. De spanske mediene omtalte hendelsen med stor iver, og ballgutten selv skrøyt at opptrinnet på sosiale medier.

Det endte med at Atletico Madrid, som var hjemmelag, har sagt at Iván ikke vil få flere oppdrag for klubbens a-lag. De har også bedt opprørte Real Madrid-supportere om unnskyldning.

«Han er tross alt bare et barn», heter det i en pressemelding fra Atletico.

Hovedpersonen selv har også tatt grep, og meldingene hvor han omtalte episoden har i ettertid blitt fjernet fra sosiale medier.

- Jeg ber om unnskyldning for alt jeg har sagt om kampen. Det er ikke sånn en ballgutt for Atletico skal oppføre seg, sier han.

Klubben uttrykker også takknemlighet overfor Ronaldo som tok det hele med et smil.

Utvist Like myk i kantene var ikke Chelseas Eden Hazard da han plutselig befant seg i en liknende situasjon i fjor vinter.

Ballen gikk ut over Swanseas dødlinje i ligacup-kampen mellom de to på stillingen 0-0 (2-0 sammenlagt), og den unge ballgutten på kortsida somlet. Ganske mye.

Eden Hazard løp ut til guttungen for å få farten opp, og han yngste ramlet over ballen. Før han ble liggende å ruge på den. Hazard forsøkte først å lirke ballen ut med hendene - før han gikk for langt og sparket den ut under kroppen på Swansea-pjokken.

Ballgutten ble liggende og holde seg til siden med smerter, men var relativt raskt på beina igjen. For Eden Hazard var det derimot slutt: Dommer Chris Foy konfererte med sin assistent og dro opp det røde kortet.