Ballgutten tok seg god tid før han ga ballen til en Atlético-spiller

Instruert av Mourinho?

(Dagbladet): 30. mars i år advarte Jose Mourinho en av Crystal Palaces ballgutter mot å drøye tida.

I ettertid var forklaringen at han ville unngå at hans egen spiller Cesar Azpilicueta lot følelsene ta overhånd og dyttet til gutten. Chelsea-manageren la, etter det som så ut til å være en kort skjennepreken, hånda på skulderen til gutten og så ut til å gi ham en klem.

- Måten Azpi reagerte på, siden ballgutten hele tiden drøyet med å gi tilbake ballen, gjorde at jeg stoppet ham. Samtidig fikk jeg muligheten til å snakke med gutten. Han var søt. Jeg fortalte ham at en dag vil en spiller dytte ham, om han fortsetter å drøye tiden, sa Mourionho.

Så får det bli opp til den enkelte om man vil tro Mourinho på om det var en vennlig ment advarsel eller ei.

Og det får også bli opp til hver enkelt å spekulere i om portugiseren hadde hatt en peptalk med ballguttene på Stamfordr Bridge foran kampen mot Atlético Madrid i går kveld - nøyaktig en måned etter den nevnte ballgutt-episoden.

Det som i alle fall er sikkert, er at den ene av ballguttene ikke hadde det spesielt travelt med å overrekke ballen til en Atlético-spiller da spanjolene fikk innkast langt inne på Chelseas banehalvdel i det niende spilleminuttet i går.

Gutten ser ut til å kaste et blikk inn på banen for å forsikre seg om at Chelsea-bussen er på plass foran mål før han overreker ballen til en av bortelagets spillere.