Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Balotelli angrepet av Materazzi etter trøyekasting

Mourinho slakter Inters urokråke - og Barcelona.

I HARDT VÆR: Mario Balotelli kan forvente seg straff av Inter etter ufin og respektløs oppførsel mot klubbens supportere etter seieren mot Barcelona.Foto: SCANPIX/REUTERS/Alessandro Garofalo
I HARDT VÆR: Mario Balotelli kan forvente seg straff av Inter etter ufin og respektløs oppførsel mot klubbens supportere etter seieren mot Barcelona.Foto: SCANPIX/REUTERS/Alessandro Garofalo Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

||| (Dagbladet): Inter - Barcelona 3-1.

På det som skulle ha vært en festkveld for Inter og lagets supportere etter en fullt fortjent 3-1 seier mot storfavoritt Barcelona, gjorde urokråka Mario Balotelli sitt til å legge en solid demper på stemningen.

Spisstalentet begynner etterhvert å bli mer kjent for sitt voldsomme temperament framfor sitt voldsomme potensial, og det er liten tvil om at tålmodigheten med 19-åringen begynner å ta slutt hos Inter-ledelsen, såvel som hos supporterne.

Spørsmålet er om oppførselen etter kampslutt mot Barcelona var dråpen som fikk overgangsbegeret til å flyte over, og at han nå bør be agenten sin om å hjelpe ham i jakten på en ny arbeidsgiver.

Balotelli, som kom inn som innbytter for Diego Milito kvarteret før slutt, reagerte nemlig på mildt sagt provoserende vis da han besvarte Inter-supporternes piping med ufine håndbevegelser før han rev av seg drakta og kastet den i bakken.

Blant dem som så rødt, var lagkamerat og «profesjonell» hissigpropp Marco Materazzi, som ifølge Zlatan Ibrahimovic, gikk til fysisk til angrep på Balotelli.

VITNE TIL SLÅSSKAMP: Zlatan Ibrahimovic forteller at Marco Materazzi gikk fysisk til angrep på Mario Balotelli i spillertunnelen etter at sistnevnte kastet Inter-trøya i bakken foran supporterne.Foto: SCANPIX/REUTERS/Alessandro Garofalo
VITNE TIL SLÅSSKAMP: Zlatan Ibrahimovic forteller at Marco Materazzi gikk fysisk til angrep på Mario Balotelli i spillertunnelen etter at sistnevnte kastet Inter-trøya i bakken foran supporterne.Foto: SCANPIX/REUTERS/Alessandro Garofalo Vis mer

- Jeg så Materazzi angripe ham i spillertunnelen. Jeg har aldri sett noe lignende. Dersom jeg var ham, hadde jeg latt Mario være i fred, men Materazzi angrep ham, til min store forbløffelse. Dersom Materazzi hadde angrepet meg på den måten, hadde jeg slått ham rett ned, sier Ibrahimovic til RAI, ifølge Football Italia.

Kan vente straff
Svensken forteller at Materazzis oppførsel vakte oppsikt blant spillerne i Barcelona-garderoben, men fra Inter-hold reageres det først og fremst på Balotellis provokasjon.

- Balotellis gestikulering var forferdelig. Rett og slett forferdelig. Det er noe vi er nødt til å sette oss ned og diskutere, sier Inter-direktør Ernesto Paolillo.

- Kommer han til å bli straffet? Ja, så absolutt, fortsetter han, ifølge Football Italia.

Oppgitt Mourinho
José Mourinho, som holdt Balotelli ute av laget i over en måned etter en krangel på treningsfeltet, er minst like opprørt og oppgitt over et fantastisk tenåringstalent, som hemmes av manglende evne til å kontrollere følelsene sine.

SLAKTET BARCA OG BALOTELLI: José Mourinho (t.h.) var forbannet både på oppførselen til Barcelona-spillerne og Mario Balotelli etter Inters 3-1 seier.Foto: SCANPIX/AP Photo/Luca Bruno
SLAKTET BARCA OG BALOTELLI: José Mourinho (t.h.) var forbannet både på oppførselen til Barcelona-spillerne og Mario Balotelli etter Inters 3-1 seier.Foto: SCANPIX/AP Photo/Luca Bruno Vis mer

- Jeg har vært i Inter siden juli 2008. Dersom jeg skal forsøke å huske alle de gangene jeg har forsøkt å belære et fantastisk talent, snakker vi om tusenvis. Dette er en semifinale i Champions League, den nest viktigste kampen innen klubbfotballen, så skjer det noe så stygt, sier en oppgitt Mourinho.

Portugiseren, som også har en fortid som Bobby Robsons assistent i Barcelona, var heller ikke særlig fornøyd med måten gamleklubben håndterte tapet på. Ifølge Mourinho omringet Barcelona-spillerne dommer Olegário Benquerenca i spillertunnelen etter kampen i harnisk over at Daniel Alves ikke fikk medhold i ropene om straffespark like før slutt.

- Etter kampen så jeg noe i spillertunnelen som viste meg hva jeg må forvente meg neste uke. Jeg så at Barcelonas spillere forsøkte å legge press på dommeren. Min eneste kommentar til det, er at spillerne deres åpenbart må ha dårlig kortidsminne: «Mine» Chelsea-spillere hadde all mulig grunn til å klage etter en historisk dårlig dommerprestasjon av (Tom Henning) Øvrebø. Hvorfor kan ikke Barcelona oppføre seg som sanne mestere og akseptere at de tapte mot et bedre lag i kveld? spør Mourinho retorisk, ifølge Football Italia.

"I saw that Materazzi was attacking him in the players' tunnel and I've never seen anything like it," Ibra told RAI.

"If I were him, I'd have left Mario alone, but Materazzi was attacking him and I was stunned. If Materazzi had attacked me like that, I would've decked him in a second!

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!