FØLSOM:  Mario Balotelli har vært i hardt vær den siste tida, og i går ble han såret over en kommentar fra AC Milan-eier Silvio Berlusconi. Foto: AP / NTB Scanpix
FØLSOM: Mario Balotelli har vært i hardt vær den siste tida, og i går ble han såret over en kommentar fra AC Milan-eier Silvio Berlusconi. Foto: AP / NTB ScanpixVis mer

- Balotelli ble lei seg av Berlusconi-kommentar

Ble kalt et råttent eple.

(Dagbladet): Manchester City-spiss Mario Balotelli har det med å stjele overskriftene. Enten fordi han gjør noe helt genialt på banen, eller - som oftest - på grunn av at han gjør noe lite gjennomtenkt utenfor.

Forrige uke havnet italieneren nok en gang i søkelyset, etter å ha havnet i basketak med City-boss Roberto Mancini.

Sjefen avdramatiserte episoden i ettertid, og uttalte at Balotelli verken ble bøtelagt eller lagt ut på transferlista.

Ryktene om et klubbskiftene oppsto riktignok uansett, og nok en gang ble AC Milan, som Balotelli selv ofte har snakket varmt om, nevnt som en mulig ny arbeidsgiver.

Berlusconi fra hofta
I går gikk imidlertid Milan-eier og tidligere statsminister i Italia, Silvio Berlusconi hardt ut mot Balotelli, og sa i tv-programmet «Lunedi di rigore» at 22-åringen er uaktuell for «Rossoneri»:

- Jeg har ikke viet Balotellis navn noe oppmerksomhet. Han er et råttent eple. Hvis du legger et råttent eple i garderoben, kan det påvirke alle de andre, sa Berlusconi, som ved siden av styringen av AC Milan, er i ferd med å gjøre et politisk comeback.

KRITISERTE SUPER MARIO: Silvio Berlusconi, som for tiden forsøker å gjøre comeback i italiensk politikk. Foto: AP / NTB Scanpix
KRITISERTE SUPER MARIO: Silvio Berlusconi, som for tiden forsøker å gjøre comeback i italiensk politikk. Foto: AP / NTB Scanpix Vis mer

Berlusconis utspill skal i løpet av dagen i går ha kommet Balotelli for øret.

- Lei seg
Og nå viser City-spissen en følsom side av seg selv.

- Jeg pratet med Mario, og han ble lei seg over det Berlusconi sa. Men han har bedt meg om å ikke si noe fordi han setter stor pris på at han er godt likt av presidenten i City, sier Balotellis agent Mino Raiola til Mediaset, ifølge Sky Sports.

- Jeg kjenner ham godt, og han har et stort hjerte. Berlusconi må få si hva han vil, men det er merkelig at han skal mene noe om en person han ikke vet noe om, fortsetter Raiola.