FARSFIGUR: City-manager Roberto Mancini (t.h) hentet Mario Balotelli fra Inter for to og et halvt år siden. De to har et tett forhold, og Mancini ønsker ikke å kvitte seg med urokråka. Foto: AFP / ANDREW YATES / SCANPIX NTB
FARSFIGUR: City-manager Roberto Mancini (t.h) hentet Mario Balotelli fra Inter for to og et halvt år siden. De to har et tett forhold, og Mancini ønsker ikke å kvitte seg med urokråka. Foto: AFP / ANDREW YATES / SCANPIX NTBVis mer

Balotelli dropper klagen mot egen klubb

Aksepterer millionbot fra City.

• Eksen om Balotelli: Ringte etter fødselen og sa «OK, jeg bryr meg ikke»

(Dagbladet): I dag skulle Mario Balotelli forklart seg foran et Premier League-panel, fordi han bestrider ei bot han har fått av sin egen klubb Manchester City.

Det skjer likevel ikke, Balotelli har likevel godtatt boten fra City.

Dermed må den italienske 22-åringen ut med de tre millionene City mente han skulle betale, fordi han ble utvist tre ganger og pådro seg ni gule kort sist sesong.

Alle karantenene førte til at han gikk glipp av en femtedel av sesongen. Det mente de lyseblå kvalifiserte til to ukers lønnstrekk.

I en pressemelding skriver City at Balotelli aksepterer boten av respekt for manager Roberto Mancini, supporterne og klubben.

- Mario er dermed tilgjengelig til alle kamper framover.

Med botsaken ute av verden kan Balotelli starte kampen om å komme inn på City-laget igjen. Han var ikke med i troppen mot Newcastle, fordi manager Roberto Mancini mente spissen hadde bedre av å trene i Manchester.

Balotelli har vært koblet til både PSG og flere italienske klubber, men Mancini antyder at 22-åringen fort spiller igjen - hvis han har lyst.

- Vi trenger alle spillerne våre denne måneden, fordi vi har mange kamper i løpet av to uker. Mario behøver bare å trene, sier Mancini til ESPN.

City-sjefen sier Balotelli likte dårlig å være hjemme i Manchester mens laget spilte lørdag.

- Når han viser sin kvalitet igjen kommer han til å spille. Men en spiller som Mario blir hjemme når han ikke presterer.