SCORET TO: Manchester Citys Mario Balotelli sender ballen forbi keeper David De Gea i duell med United-forsvarer Chris Smalling. Foto: REUTERS/Darren Staples
SCORET TO: Manchester Citys Mario Balotelli sender ballen forbi keeper David De Gea i duell med United-forsvarer Chris Smalling. Foto: REUTERS/Darren StaplesVis mer

- Balotelli er gal, men jeg elsker ham

Mancini mener stjernespissen kan bli like god som Messi og Ronaldo.

(Dagbladet): Manchester United gikk på et overraskende 1-6-tap hjemme mot erkerival Manchester City, og Mario Balotelli scorer de to første målene for de lyseblå.

Natt til lørdag tok det fyr i huset til Balotelli etter at fyrverkeri ble skutt fra et vindu på toalettet. Etter kampen mot United blir spissen hyllet av City-trener Roberto Mancini.

- Topp fem - Hvis vi snakker om Mario som fotballspiller, vil jeg nevne ham som en av de fem beste i verden, sier Mancini ifølge The Guardian.

- Problemet er alderen. Han er ung og gjør noen feil. Som spiller er han formidabel, og den dagen han skifter mentalitet, vil han være blant de tre beste spillerne i verden. Sammen med Messi og Cristiano Ronaldo, sier Mancini.

Etter at Balotelli scoret 1-0, viste han fram en t-skjorte med teksten: «Why always me?».

- Sånn er Mario. Han er gal, men jeg elsker ham fordi han er en snill fyr. Jeg aner ikke hva som skjedde med fyrverkeriet, men det er bra han ikke ble skadd. Alt jeg vet er at han sover på hotell nå, sier Mancini.

- En prøvelse for meg For Alex Ferguson og Manchester United ble kampen en stor nedtur etter en god start på sesongen.

EN GLAD MANN:  Roberto Mancini og City vant 6-1 på Old Trafford. Foto: AFP PHOTO/ANDREW YATES
EN GLAD MANN: Roberto Mancini og City vant 6-1 på Old Trafford. Foto: AFP PHOTO/ANDREW YATES Vis mer

- Det er det verste resultatet mitt noen sinne. Selv som spiller tapte jeg aldri 6-1. Det var en prøvelse for meg, sier Alex Ferguson ifølge Daily Mirror.

United-sjefen mener utvisningen til Jonny Evans etter 47 minutter ødela mye for hjemmelaget.

- Jeg kan ikke tro resultatet. Utvisningen (til Jonny Evans) var veldig avgjørende, og vi fortsatte å angripe mens vi lå under 4-1, sier Ferguson.

- Jeg trodde med erfaringen til Rio Ferdinand og Patrice Evra at vi ville klare oss bedre defensivt. Det var rett og slett en dårlig dag for oss, sier Ferguson.

Richards i drømmeland Micah Richards (23) har spilt i City hele sin profesjonelle karriere. For ham var det ekstra spesielt å vinne mot de røde rivalene.

- Å komme hit (Old Trafford) og vinne 6-1 er uvirkelig, sier Richards til Sky Sports.

- Noen kaller oss for bråkete naboer, men her er vi. Vi har et bra mannskap og viste hva vi er i stand til, sier Richards.

NEDTUR:Sir Alex Ferguson deppet etter tapet. Foto:  AFP PHOTO/ANDREW YATES
NEDTUR:Sir Alex Ferguson deppet etter tapet. Foto: AFP PHOTO/ANDREW YATES Vis mer