Balotelli får bonus for god oppførsel i Liverpool

Kan tjene en halv million ekstra i uka.

MÅ OPPFØRE SEG: Brendan Rodgers vet hva han får, og har lagt inn oppførselsklausuler i kontrakten med Mario Balotelli, skriver The Guardian.Foto: AP /Tim Hales/ NTB Scanpix
MÅ OPPFØRE SEG: Brendan Rodgers vet hva han får, og har lagt inn oppførselsklausuler i kontrakten med Mario Balotelli, skriver The Guardian.Foto: AP /Tim Hales/ NTB ScanpixVis mer

(Dagbladet): I dag ankommer Mario Balotelli Liverpool for å undertegne sin splitter nye treårskontrakt med Liverpool, skriver The Guardian.

I kveld får han også sjansen til å se sin nye klubb i aksjon fra tribunen mot gamleklubben Manchester City, når de to møtes på Etihad til toppkamp.

Kontroversielle Balotelli skal ifølge avisa ha fått en helt spesiell kontrakt med Liverpool. På bakgrunn av utallige problemer med oppførselen, både av og på banen, skal italieneren ifølge The Guardian ha en bonusklausul som gir ham nesten en halv million mer i ukelønn om han overholder oppførselsvilkårene i kontrakten.

Oppførselsbonusen skal komme på toppen av de knappe 900 000 kronene Balotelli hever i ukelønn i Liverpool.

Før kampen i kveld har City-manager Manuel Pellegrini allerede startet kampen med et utpsykingsforsøk. Pellegrini hevder han visste at Brendan Rodgers' menn ikke ville holde helt inn i fjor.

Rodgers mener det bare var uflaks som skilte Liverpool fra deres aller første Premier League-tittel da Steven Gerrard skled i kampen mot Chelsea.

- Folk snakker om alt presset i innspurten og slike ting, men på de fjorten siste kampene vant vi tolv, spilte én uavgjort og tapte én. Tapet var et rent uhell. Vi spilte faktisk veldig bra, men like før pause skled Stevie. Det har ingenting å gjøre med å ha vunnet tittelen, det var bare et fall, sier Rodgers, og avviser at manglende erfaring var det som tippet gullkampen i Manchester Citys favør.