Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Balotelli får ny makker på topp i Milan

Matri returnerer til Milano etter seks år.

KLAR FOR RIVALEN: Alessandro Matri går fra Juventus til AC Milan. Etter innkjøpene av Carlos Tevez og Fernando Llorente var det ikke lengre plass til 29-åringen på topp for de rergjerende mesterne. Foto: AP Photo/Antonio Calanni
KLAR FOR RIVALEN: Alessandro Matri går fra Juventus til AC Milan. Etter innkjøpene av Carlos Tevez og Fernando Llorente var det ikke lengre plass til 29-åringen på topp for de rergjerende mesterne. Foto: AP Photo/Antonio Calanni Vis mer

Spissen Alessandro Matri (29) forlater Juventus til fordel for serierival Milan.

Det bekreftet Milan i en kort uttalelse på eget nettsted fredag.

Selv er Matri fornøyd med å være tilbake der han ble oppfostret som fotballspiller. Han var i Milans ungdomsakademi, men ble solgt til Cagliari i 2007.

- Det er en god følelse å være tilbake der jeg spilte som gutt. Jeg kjenner mange i klubben, og jeg har jobbet med treneren (Massimiliano Allegri) tidligere, sier 29-åringen.

Matri slet med å spille seg til fast plass på Juventus, og bedre ble det ikke etter at treneren Antonio Conte hentet klassespillere i form av Carlos Tévez og Fernando Llorente.

Milan hadde behov for en ny spiss. Laget er svekket på grunn av Giampaolo Pazzinis kneskade. Han er under opptrening etter en operasjon.

I tillegg ble det klart at Kevin Prince Boateng tidligere i dag signerte for tyske Schalke.

Prislappen på 29 år gamle Matri skal være på omlag 90 millioner kroner.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling