Balotelli-gesten som opprører Liverpools manager

Varsler reaksjon.

BARE KJEFT Å FÅ: Mario Balotelli ble byttet ut før andre omgang av oppgjøret Liverpool-Real Madrid. Med ei ny skjorte i bagasjen. Foto: NTB Scanpix
BARE KJEFT Å FÅ: Mario Balotelli ble byttet ut før andre omgang av oppgjøret Liverpool-Real Madrid. Med ei ny skjorte i bagasjen. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Liverpool-Real Madrid 0-3 (0-3)

(Dagbladet:) Liverpool-spiss Mario Balotelli klarte aldri å sette preg på kampen mot Real Madrid. Da lagene kom ut til andre omgang, satt han igjen i hjemmegarderoben på Anfield - avskiltet til fordel for innbytter Adam Lallana.

Der satt Balotelli med en helt ny souvenir, nemlig Pepes Real Madrid-trøye. De to spillerne byttet på vei inn etter 45 minutter, da stillingen allerede var 3-0 til bortelaget.

Rodgers varsler oppvask Idet Liverpool-manager Brendan Rodgers fikk høre om den noe premature fair play-gesten - det mest utbredte er at trøyebytte-ritualet skjer etter kampslutt, og ikke midtveis - reagerte han med misnøye:

- Dette er første gang jeg har hørt om at Balotelli bytter trøye i pausen, men jeg liker det ikke. Det er ikke noe jeg står inne for, sa Rodgers på pressekonferansen etter hjemmetapet.

Reagerte i fjor også - Det skjer innimellom i andre land, men hvis det har skjedd her, kommer jeg til å reagere. Vi hadde et problem med det forrige sesong, og jeg måtte håndtere det da, og jeg vil gjøre det igjen hvis det trengs, sier Rodgers, ifølge Daily Mail.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer