Balotelli-gesten som opprører Liverpools manager

Varsler reaksjon.

BARE KJEFT Å FÅ: Mario Balotelli ble byttet ut før andre omgang av oppgjøret Liverpool-Real Madrid. Med ei ny skjorte i bagasjen. Foto: NTB Scanpix
BARE KJEFT Å FÅ: Mario Balotelli ble byttet ut før andre omgang av oppgjøret Liverpool-Real Madrid. Med ei ny skjorte i bagasjen. Foto: NTB ScanpixVis mer

Liverpool-Real Madrid 0-3 (0-3)

(Dagbladet:) Liverpool-spiss Mario Balotelli klarte aldri å sette preg på kampen mot Real Madrid. Da lagene kom ut til andre omgang, satt han igjen i hjemmegarderoben på Anfield - avskiltet til fordel for innbytter Adam Lallana.

Der satt Balotelli med en helt ny souvenir, nemlig Pepes Real Madrid-trøye. De to spillerne byttet på vei inn etter 45 minutter, da stillingen allerede var 3-0 til bortelaget.

Rodgers varsler oppvask Idet Liverpool-manager Brendan Rodgers fikk høre om den noe premature fair play-gesten - det mest utbredte er at trøyebytte-ritualet skjer etter kampslutt, og ikke midtveis - reagerte han med misnøye:

- Dette er første gang jeg har hørt om at Balotelli bytter trøye i pausen, men jeg liker det ikke. Det er ikke noe jeg står inne for, sa Rodgers på pressekonferansen etter hjemmetapet.

Reagerte i fjor også - Det skjer innimellom i andre land, men hvis det har skjedd her, kommer jeg til å reagere. Vi hadde et problem med det forrige sesong, og jeg måtte håndtere det da, og jeg vil gjøre det igjen hvis det trengs, sier Rodgers, ifølge Daily Mail.

Samme avis mener at episoden Rodgers sikter til fra i fjor, var da Mamadou Sakho skiftet skjorte med Samuel Eto'o i pausen på oppgjøret Chelsea-Liverpool.