Balotelli gikk løs på Boateng på trening

Måtte skilles av lagkompiser.

I BASKETAK MED BOATENG: Mario Balotelli likte dårlig å bli taklet av Jerome Boateng på fredagens City-trening, og yppet til bråk med lagkompisen. Det fikk han. Foto: (AP Photo/Tim Hales)
I BASKETAK MED BOATENG: Mario Balotelli likte dårlig å bli taklet av Jerome Boateng på fredagens City-trening, og yppet til bråk med lagkompisen. Det fikk han. Foto: (AP Photo/Tim Hales)Vis mer

(Dagbladet): Manchester City kvittet seg med den notoriske bråkmakeren Craig Bellamy i høst, men det finnes fortsatt spillere med svært kort lunte i klubben.

Én av dem er definitivt sommerkjøpet Mario Balotelli.

På dagens trening havnet han i basketak med Jerome Boateng, og opptrinnet ble foreviget av en fotograf fra Manchester Evening News.

Balotelli skal ha reagert kraftig på en takling fra tyskeren, som på sin side ikke vek en tomme da 20-åringen bød opp til kamp. I stedet tok han strupetak på Balotelli, og til slutt måtte de to skilles av lagkamerater.

Et av bildene til lokalavisa viser at kamphanene skværet opp til slutt. Episoden går like fullt i rekken av klinsjer mellom Manchester City-spillere denne høsten, og demper ikke spekulasjonene om at harmonien i spillergruppa ikke er som den bør være.

Tidligere denne sesongen havnet angivelig Yaya Touré og James Milner i klinsj i spillertunnelen i pausen i 0-3 kampen mot Arsenal, mens Emmanuel Adebayor og Vincent Kompany hadde en svært opphetet ordveksling ute på banen mot Wolves.

I tillegg har manager Roberto Mancini innrømmet at forholdet til klubbens største stjerne, Carlos Tevez, tidvis har vært anstrengt.

Midtstopper Kolo Toure har tidligere avdramatisert det som måtte være av gnisninger i City-garderoben.

- Vi er et lag, og alle lag har sine problemer. Det viktige er å forsøke å løse dem i garderoben og på treningsfeltet, sa han forrige måned.

City møter Bolton hjemme på City of Manchester Stadium på lørdag, der de har fått piping fra egne fans i de to siste ligakampene etter 0-0 både mot Manchester United og Birmingham.

På onsdag kunne de derimot juble etter 3-0 i Europa League mot Salzburg - der Balotelli scoret to av målene.

VEK IKKE EN TOMME: Jerome Boateng tok strupetak på Balotelli. Foto: EPA/FOTOSPORTS - ROBIN PARKER
VEK IKKE EN TOMME: Jerome Boateng tok strupetak på Balotelli. Foto: EPA/FOTOSPORTS - ROBIN PARKER Vis mer