Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Balotelli hadde ikke scoret på et bordell

Humorstikk til Liverpool-spissen.

 MÅLLØS:  Mario Balotelli har ikke scoret et mål i Premier League siden han kom til Liverpool i august.  Foto: NTB Scanpix
MÅLLØS: Mario Balotelli har ikke scoret et mål i Premier League siden han kom til Liverpool i august. Foto: NTB Scanpix Vis mer

(Dagbladet) TV2s Trever Morley var i kremhumør under Premier League-sendingen mandag kveld.

Da TV 2 oppsummerte Premier League-helga etter Evertons kamp med ti tilbakeblikk  - var det vanskelig å unngå Mario Balotelli.

Liverpool-spissen hadde tre store sjanser, men forble målløs mot erkerival Manchester United.  Ikke uvant for Balotelli - som fortsatt ikke har scoret i Premier League etter tilbakekomsten fra AC Milan.

Og da bildene av de Gea som plukket Balotellis skudd som rips - greide ikke Morley å dy seg:

- Balotelli hadde ikke scoret på et bordell, sa Morley til stor latter fra studioet. 

Et herlig stikk som fikk latteren fram hos mange. Men for noen Liverpool-supporterne svei det nok. Laget er inne i en krise og har startet sesongen under all forventing. 

Ryktene om Rodgers framtid har svirret de siste dagene - og i dag innrømmet manageren at de har noen problemer i garderoben.