Balotelli har 68 dager på seg i Liverpool

Kan selges i januar.

GOD NOK FOR LIVERPOOL? Mario Balotelli (t.h) har notert seg for bare en scoring i Liverpool-trøya. Nå antyder Liverpool-sjefen at det felles dom over italieneren allerede på nyåret. Foto: AFP  / PAUL ELLIS / NTB SCANPIX
GOD NOK FOR LIVERPOOL? Mario Balotelli (t.h) har notert seg for bare en scoring i Liverpool-trøya. Nå antyder Liverpool-sjefen at det felles dom over italieneren allerede på nyåret. Foto: AFP / PAUL ELLIS / NTB SCANPIXVis mer

(Dagbladet): Måltørke og kjempemisser var ille nok.

Fram til januar Så kom draktbyttet med Pepe i pausen mot Real Madrid, fulgt av påstått truende oppførsel mot en kvinne i Liverpool i går.

I sum ser det veldig, veldig dårlig ut for Mario Balotellis allerede korte og skrantende Liverpool-karriere.

I dag skriver en rekke britiske aviser at den 24-årige italieneren kan være ferdig på Anfield ved nyttår. Dermed har han 68 dager på å vise manager Brendan Rodgers at han er noe å satse på.

Ellers kan han bli forsøkt solgt, skriver blant andre The Guardian.

- Vi hentet en spiller for å gi ham sjansen, og det skal vi forsette med, sier Rodgers.

Lagånd Liverpool fortsetter med det i to måneder til, i hvert fall.

- Han jobber hardt for å passe inn lagånden her, men tiden vil vise hva som skjer. Vi får se hva laget trenger i januar, sier Rodgers.

En ny spiss inn, og på dør med Balotelli, er forslaget fra tidligere Liverpool-manager Greame Souness.

Problemet kan være at Balotelli ikke er så lett å selge, nå som oppholdet på Merseyside også preges av kontroverser - akkurat som i Milan, Manchester City og i Inter.

- Dette er hans siste sjanse i en stor klubb i en av de store ligaene. Han kan reise til Russland eller et sted som det. Det er hva som venter nå. Han har kniven på strupen nå, sier Souness.

Rodgers fastholdt i går at Liverpool hadde råd til å satse på Balotelli som erstatter for Luis Suarez i august, fordi overgangssummen ikke var på mer enn 16 millioner pund.

God nok? - Jeg har sagt det før, det var en kalkulert risiko å hente noen som dette inn. Ingenting har forandret seg. Det er lite som overrasker meg. Vi tok inn en ung spiller med fotballpotensial. Får vi igjen et jevnt fokus og konsentrasjon, som kreves på dette nivået? Det gjenstår å se, sier Rodgers ifølge The Telegraph.

BYTTET DRAKT: Balotelli og Pepe tok av seg trøyene etter 45 minutter på Anfield. Bare den portugisiske stopperen fikk spille andre omgang. Foto: REUTERS / Phil Noble / NTB SCANPIX
BYTTET DRAKT: Balotelli og Pepe tok av seg trøyene etter 45 minutter på Anfield. Bare den portugisiske stopperen fikk spille andre omgang. Foto: REUTERS / Phil Noble / NTB SCANPIX Vis mer

Nordiren sier han samtidig venter på svaret om Balotelli rett og slett er god nok for et Premier League-lag med ambisjoner om å kjempe helt i toppen av tabellen og i Europa.

- Han gjør sitt beste og jeg kan ikke be om mer som trener eller manager. Hvorvidt det beste er godt nok på lang sikt vet vi ikke ennå. Men slik er det for alle spillere, ikke bare Mario.