- Balotelli har en tendens til bare å gå rundt på banen

Slaktes før Merseyside-derbyet.

INGEN GOD START:   Mario Balotelli kom fra AC Milan til Liverpool før sesongen. Foto: NTB SCANPIX
INGEN GOD START: Mario Balotelli kom fra AC Milan til Liverpool før sesongen. Foto: NTB SCANPIXVis mer

Liverpool - Everton klokka 13.45

(Dagbladet): En godbit fra Premier League venter allerede klokka 13.45 i dag. Liverpool tar imot nabo Everton i Merseyside-derbyet.

Spesielt Liverpool har prestert under forventningene og ligger på 11. plass etter fem runder.

Klubblegenden Jamie Carragher (36) er ikke imponert over hva Mario Balotelli (24) har fått til i Liverpool-drakta så langt.

Han kom fra AC Milan og erstattet Luis Suárez. Men på fem kamper har italieneren ikke scoret et eneste mål i Premier League.

- Jeg var ingen fan da han spilte i Manchester City. Hva jeg har sett av ham så langt, har ikke fått meg til å endre mening, skriver Carragher i avisa Daily Mail.

- Han har en tendens til bare å gå rundt på banen. Det er noe jeg ikke liker å se. Han må komme seg oftere inn i boksen.

Stjerna solgt Liverpool har vunnet to kamper og tapt tre i serien.

Carragher sier:

- Hvor er Liverpool-laget fra forrige sesong? Dette spørsmålet er blitt stilt Brendan Rodgers (manager) nesten hver uke siden sesongen startet.

- I sommer ble Luis Suárez solgt til Barcelona. Tidligere hadde du Xabi Alonsos overgang til Real Madrid. Det spiller ingen rolle hvor tappert fjes du prøver å sette opp. Du kan ikke undervurdere hvor skadelig det er å miste ryggraden i laget.

- Tar tid Han fortsetter:

- Liverpool har riktignok brukt 100 millioner pund (én milliard kroner) på nye spillere. Men med ni nye fjes tar det tid å sette et nytt lag.

- Hvis du sammenlikner med et band, har sangeren (Suárez) dratt. Så langt er han bare blitt erstattet med korister, mener Carragher.

Everton ligger tre plasser under Liverpool, på 14. plass.

Skal lagene ha noe som helst å gjøre i tetstriden, er det tre poeng som teller på Anfield i dag.

KRITISK:  Tidligere Liverpool-spiller Jamie Carragher. Foto: NTB SCANPIX
KRITISK: Tidligere Liverpool-spiller Jamie Carragher. Foto: NTB SCANPIX Vis mer