- Balotelli har fått beskjed om at han ikke er ønsket i Liverpool

Må i tillegg trene alene.

BYE BYE: Ikke overraskende har Mario Balotelli fått beskjed om at hans tjenester ikke er ønsket i Liverpool lenger. Foto: NTB Scanpix
BYE BYE: Ikke overraskende har Mario Balotelli fått beskjed om at hans tjenester ikke er ønsket i Liverpool lenger. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Mario Balotellis tid på Anfield ser ut til å være talte.

Nyheten er svært lite overraskende da italieneren ikke var med i Liverpool-troppen som dro på sesongoppkjøring i Thailand, Australia og Malaysia - etter en mislykket sesong i England.

Nå melder flere engelske medier, deriblant Independent, at 24-åringen i går fikk klar beskjed fra Brendan Rodgers om at han er ferdig i klubben.

Og hvis ikke den beskjeden var klar nok, så er Balotelli heller ikke tilegnet en plass på ingen av de to Liverpool-lagene som skal være i aksjon i helga, skriver Mirror. Et A-lagspreget lag skal i helga til Finland og spille mot HJK Helsinki. Det andre laget skal spille mot Swindon, hvor det er ventet at Christian Benteke får sin debut, men heller ikke der er Balotelli funnet en plass.

24-åringen er i sommer linket til flere italienske klubber, deriblant Lazio og Bologna. Liverpool betalte rundt 200 millioner kroner for italieneren i fjor sommer, men skal nå la han gå for 127 millioner kroner.

Liverpool er nå tilbake i England, og der skal Brendan Rodgers ha beordret Balotelli til å trene alene, borte fra resten av laget, skriver Independent.

Balotelli ble andre den store spilleren i Liverpool klubben håpet på. Ifølge Mirror skal han nå ha fått beskjed om at han er klubbens syvendevalg blant angriperne, bak ungguttene Jerome Sinclair og Sheyi Ojo.

Har du et tips angående Norway Cup?


Norway Cup er som mange vet snart i gang igjen! Årets turnering er den 43. turneringen i rekken, og i år er det meldt på over 1450 lag fra rundt 60 nasjoner!

Har du en finurlig eller morsom historie du mener andre bør lese om, eller rett og slett bare et tips som vi kan kan skrive om? 

Send oss en mail på:
norwaycup@dagbladet.no

God sommer!

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer