Balotelli-hattrick sendte City til tabelltopp

- Fortsetter han sånn, kan han bare ha hjemlengsel, fleiper Mancini.

HAT TRICK: Med to nonchalante straffespark og en enkel retur, noterte Mario Balotelli seg for sitt første hattrick i Manchester City-drakt.Foto: SCANPIX/REUTERS/Nigel Roddis
HAT TRICK: Med to nonchalante straffespark og en enkel retur, noterte Mario Balotelli seg for sitt første hattrick i Manchester City-drakt.Foto: SCANPIX/REUTERS/Nigel Roddis Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Manchester City - Aston Villa 4-0.

Manchester City så ingen grunn til å ta noen sjanser da kaptein og målgarantist Carlos Tevez klaget over smerter i lårmuskulaturen før hjemmemøtet med Aston Villa.

Dermed fikk den angivelig hjemlengtende Mario Balotelli sjansen fra start. Mot et nitrist Villa-lag viste det seg som alt annet enn et sjansespill. Uten å anstrenge seg nevneverdig, forlot 20-åringen gressmatta med matchballen under armen etter sitt første hat trick i lyseblått.

- Mario kan bli en av Europas beste spillere om han fortsetter som han gjorde i ettermiddag, sier manager Roberto Mancini til Sky Sports.

Italieneren mener det er normalt at Balotelli har hjemlengsel.

- Han er bare 20 år, han er ung og det er første gang han bor hjemmefra. Han er lykkelig, men kanskje han savner familien sin. Uansett, fortsetter han som dette og scorer tre mål, så håper jeg han fortsetter å tenke sånn, fleiper Mancini.

- Det er viktig at gutta hjelper Mario, men denne sesongen vil bli en viktig erfaring i karrieren hans. Det er viktig for oss å beholde ham, for han er en god spiller som kan bli enda bedre, sier City-sjefen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer