Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Balotelli hevder han ble utsatt for rasistiske tilrop

- De menneskene i Bastia gjør det forferdelig.

IRRITERT: Mario Balotelli. Foto: NTB Scanpix
IRRITERT: Mario Balotelli. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Nice-angriper Mario Balotelli sier Bastia-fansen kom med apelyder under fredagens kamp.

Balotelli skrev på sin Instagram-profil og på Twitter lørdag at han hørte lydene da Nice spilte 1-1 mot Bastia fredag kveld.

"Er det normalt at Bastia-fansen lager apelyder gjennom hele kampen og ingen i disiplinærkomiteen sier noe?" skrev Balotelli.

"Er rasisme lovlig i Frankrike? Eller bare i Bastia? Fotball er en fantastisk idrett. De menneskene i Bastia gjør det forferdelig", skrev han.

Nice har delt meldingen til Balotelli på Twitter. Italieneren kom gratis til den franske klubben i august. Med åtte mål på ti kamper har 26-åringen i aller høyeste grad bidratt til at Nice nå leder serien.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling