Balotelli-hevn åtte år etterpå

Glemte aldri managerens frekke kommentar.

HEVN: Mario Balotelli hadde hevn i blikket under feiringen sin etter scoring mot Besiktas. Video: Andreas Særsland. Vis mer
Publisert

- Han har ingen hjerne. Hvis jeg var i Mancinis sko, ville jeg sparket ham!

Disse ordene brukte daværende ekspert Sergen Yalcin (48) om Mario Balotelli, helt tilbake i 2013.

Da var Balotelli Manchester City-spiller under Roberto Mancini, og ble sporenstreks tatt av banen mot LA Galaxy etter denne spesielle varianten:

Og det er tydelig at kommentaren til Yalcin, som ble plukket opp av mange internasjonale medier, hadde satt sine spor.

Balotelli scoret for Adana Demirspor i 3-3-kampen mot Besiktas, hvor nevnte Yalcin er manager. Etterpå feiret italieneren med å løpe mot 48-åringen, samtidig som han pekte på hodet sitt med to fingre.

Etterpå la angriperen ut en video av feiringen på sin egen Instagram-konto, hvor han blant annet brukte en emoji formet som en hjerne.

«Vi har en hjerne og vi har spesielt baller og et hjerte. Vi har et veldig stort hjerte og er stolte over det», skrev han på storyen sin.

En som ikke er like begeistret for handlingen til Balotelli, er klubbpresident Murat Sancak.

- Jeg skulle ønske det ikke skjedde. Både Sergen Yalcin' opprinnelige kommentar og det Balotelli gjorde var ikke riktig, sier Sancak ifølge Goal.

Yalcin tror Balotelli reagerte som han gjorde, fordi han var skuffet over at det ikke ble en overgang til nettopp Besiktas.

- Det er første gang jeg har sett en spiller gjøre slik mot en manager. Jeg skjønte ikke hvorfor han gjorde det, kanskje grunnen er at han ikke kunne komme til Besiktas i fjor. Det viser personligheten hans, sier Yalcin.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer