Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Balotelli i trøbbel etter Instagram-tabbe

Etterforskes av FA, skriver britisk avis.

I TRØBBEL: Mario Balotelli etterforskes av Det engelske fotballforbundet på grunn av et bilde han la ut på Instagram. Foto: AFP PHOTO / IAN MACNICOL
I TRØBBEL: Mario Balotelli etterforskes av Det engelske fotballforbundet på grunn av et bilde han la ut på Instagram. Foto: AFP PHOTO / IAN MACNICOL Vis mer

(Dagbladet): Liverpool-spiss Mario Balotelli etterforskes av Det engelske fotballforbundet (FA) etter å ha publisert et bilde på Instagram i ettermiddag. Det skriver The Guardian.

Balotelli la ut et bilde av spillkarakteren Super Mario, som inneholdt teksten: «Ikke vær rasist! Vær som Mario. Han er en italiensk rørlegger, laget av japanere, som snakker engelsk og ser ut som en mexikaner».

Nederst på bildet står teksten «hopper som en svart mann og griper mynter som en jøde». Det er nettopp den setningen som har fått den italienske landslagsspilleren i trøbbel.

En talsperson for FA bekrefter overfor The Guardian at de ser på saken, og at de kan handle hvis de mener et individ har satt «spillet i vanry ved å si kommentarer som inkluderer en referanse til etnisk opprinnelse, farge eller rase».

Italieneren kalles Super-Mario av fansen. Ifølge avisa skal Balotelli til sitt forsvar ha kalt episoden et uheldig øyeblikk i en tweet seinere.

Bildet ble seinere slettet.

BBC melder på sin Twitter-konto at Liverpool vil snakke med Balotelli om saken.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling