- Balotelli kan bli bedre enn Torres

Mancini ramser opp sine favoritter.

VERDENSKLASSE? City-sjef Mancini forteller at Mario Balotelli (t.h) som 18-åring gikk rett inn og erstattet Zlatan Ibrahimovic da svensken var skadd i Inter.  - Han spilte som en 30-åring. Det er fordi han har så bra teknikk. Han har alt, sier Mancini. Foto: Foto: Scanpix/AP
VERDENSKLASSE? City-sjef Mancini forteller at Mario Balotelli (t.h) som 18-åring gikk rett inn og erstattet Zlatan Ibrahimovic da svensken var skadd i Inter. - Han spilte som en 30-åring. Det er fordi han har så bra teknikk. Han har alt, sier Mancini. Foto: Foto: Scanpix/APVis mer

||| • Fotballstudio kl. 21: Manchester City - Liverpool

(Dagbladet): Mario Balotelli (20) ble matchvinner i debuten for Manchester City i Europa League-kvaliken torsdag.

I kveld får Italia-spissen mest sannsynlig sjansen fra start mot Liverpool.

For City-sjef Roberto Mancini har voldsomt tro på sitt 220-millionerskjøp. Før avspark sammenlikner han sin tidligere Inter-elev med Liverpools Fernando Torres, skriver Daily Mail.

Og avslører samtidig at City snuste på Spania-spissen i sommer.

Balotelli, Tevez og Messi - Det var vanskelig for Liverpool å selge Torres, fordi han er en så viktig spiller for dem. Ja, jeg tror Balotelli kan bli like god som Torres, til og med bedre enn ham, sier Mancini og utdyper.

- Det er fordi Torres bare kan spille som spiss. Balotelli kan være både en spiss og en ving. Han har en litt annen holdning enn Torres, men det som er sikker er at vi snakker om to fantastiske spillere.

Mancini vant flere seriegull med Inter og peker ut Torres og Balotelli blant verdens åtte-ni beste angripere.

- Torres og Balotelli er to av dem. Så har du Ibrahimovic, Tevez, Messi. Å få kjøpt spillere som dette er vanskelig, men vi klarte å få enda en, sier Mancini.

SCORET: Mario Baotelli scoret etter bare 15 minutter på banen i sin første City-kamp. Foto: AP
SCORET: Mario Baotelli scoret etter bare 15 minutter på banen i sin første City-kamp. Foto: AP Vis mer

Tevez kom fra Manchester United i fjor, og før sesongstart ble argentineren gjort til City-kaptein på bekostning av Kolo Toure. I kveld starter Tevez sammen med Balotelli - hvis 20-åringen ikke er hemmet av knetrøbbelet han pådro seg i Romania torsdag.

- Forsvarerne vet ikke mye om han, men de får se. Akkurat som Tevez kan han endre alt i en kamp, sier Mancini.

Flere debutanter Også James Milner kan få sin seriedebut for City i kveld, etter overgangen fra Aston Villa.

- Jeg spiller der manageren ønsker at jeg skal spille, etter beste evne. Men jeg trives aller best i midten, der har jeg vært best de siste 18 månedene. Der har jeg vært mest kreativ og scoret mål, sier Milner.

For Liverpool kan Christian Poulsen få sin første seriekamp fra start. Den danske midtbanespilleren er kjøpt fra Juventus, klubben som før helga leide inn Alberto Aquilani fra de helrøde.

- Jeg tror vi viste forrige søndag at laget er klart for Premier League, og jeg håper vi kan vinne mot City. Jeg er glad jeg kunne komme hit, og jeg ser fram mot å spille med mine nye kollegaer. Jeg må bare komme inn i rytmen på laget her i Liverpool, men vi har en god stall, sier dansken.

IMPONERT: Roberto Mancini mener City har fått en av verdens beste spisser i Balotelli. Foto:  REUTERS/Adi Piclisan
IMPONERT: Roberto Mancini mener City har fått en av verdens beste spisser i Balotelli. Foto: REUTERS/Adi Piclisan Vis mer