Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Balotelli kan rekke United-kampen

Scoret to på Old Trafford i 2011.

TRENER IGJEN: Mario Balotelli har vært ute med skade mens Liverpool har slitt på banen. Nå meldes italieneren kampklar foran det bitre oppgjøret med Manchester United. Foto: AFP  / PAUL ELLIS / NTB SCANPIX
TRENER IGJEN: Mario Balotelli har vært ute med skade mens Liverpool har slitt på banen. Nå meldes italieneren kampklar foran det bitre oppgjøret med Manchester United. Foto: AFP / PAUL ELLIS / NTB SCANPIX Vis mer

Liverpools Mario Balotelli har vært ute i seks kamper på grunn av en skade, men kan rekke søndagens storkamp mot erkerival Manchester United.

Kilder ESPN har vært i kontakt med, hevder Balotelli er tilbake i full trening. Den italienske spissen har ikke spilt siden 8. november på grunn av en skade i lysken.

Balotelli har fått mye kritikk siden overgangen fra Milan, og på 14 kamper står han med bare to mål. 24-åringen har foreløpig ikke scoret i ligaen og har så langt ikke funnet seg til rette i Brendan Rodgers' system. Det har allerede blitt spekulert i om han kan forsvinne fra klubben i januar.

FEIRET I 6-1-SEIEREN: Mario Balotelli scoret to mål da Manchester City vant stort på Old Trafford i 2011. Han feiret med å vise fram en spesialdesignet t-skjorte. Foto: AP /Jon Super / NTB SCANPIX
FEIRET I 6-1-SEIEREN: Mario Balotelli scoret to mål da Manchester City vant stort på Old Trafford i 2011. Han feiret med å vise fram en spesialdesignet t-skjorte. Foto: AP /Jon Super / NTB SCANPIX Vis mer

Liverpool har hatt en katastrofal sesong og har gått fra å nesten vinne ligaen i mai til å være en middelhavsfarer i Premier League så langt denne sesongen.

I midtuken røk de ut av mesterligaen etter 1-1 hjemme mot sveitsiske Basel, og på nyåret må de nøye seg med langt mindre glamorøs motstand i europaligaen.

Balotelli har gode minner fra Old Trafford. Han scoret to ganger i Manchester Citys utrolige 6-1-seier mot nabo United i 2011.

(NTB)