Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Balotelli kastet dartpiler etter ungdomsspillere

Fordi han kjedet seg.

KASTET DARTPILER: Balotelli innrømmer at han kastet dartpiler etter en ungdomsspiller. Hvorfor? Fordi han kjedet seg. Foto: EPA / Fotosports Robin Parker / Scanpix
KASTET DARTPILER: Balotelli innrømmer at han kastet dartpiler etter en ungdomsspiller. Hvorfor? Fordi han kjedet seg. Foto: EPA / Fotosports Robin Parker / Scanpix Vis mer

(Dagbladet): Mario Balotelli har en egen evne til å skape overskrifter.

Dessverre er det sjelden at overskriftene kommer etter glitrende prestasjoner på banen, selv om det har vært noen av dem også.

For selv om talentet er udiskutabelt, følger det en vill side med den 20 år gamle italieneren. Jose Mourinho beskrev Balotelli som «uhåndterlig» da han var manager i Inter.

Denne sesongen har han blant annet blitt bøtelagt for slossing med lagkamerater. I Inter kranglet han ofte og heftig med Mourinho, og hisset også på seg Inter-supporterne da han kastet Inter-drakta i bakken etter å ha blitt byttet ut mot Barcelona.

Kastet dart-piler Siste tilskudd på lista over kontroverser kommer etter et intervju med The People. Der innrømmer Balotelli at han nylig kastet dartpiler etter en ungdomsspiller på Citys treningsfelt utenfor Manchester.

Hvorfor? Fordi han «kjedet seg».

Ingen skal ha blitt truffet av pilene, og en talsmann for City sier til ESPN at klubben ser på hendelsen mer som en dårlig spøk enn et stort problem.

Klubben skal likevel ha et møte på mandag for å diskutere Balotellis stadig voksende liste over disiplinære problemer.

Voks opp City-manager Roberto Mancini sa etter Europa League-nederlaget mot Dinamo Kiev at Balotelli måtte slutte med «dumskapen».

Balotelli innrømte også at han hadde et disiplinærproblem overfor Italia-sjef Cesare Prandelli.

- Jeg snakket med Balotelli, og han innså at han oppførte seg tåpelig. Han sa til meg: «Jeg trenger hjelp. Jeg ødelegger alltid alt», sa Prandelli på en pressekonferanse i forrige uke.

Les også: Supertalentet hele Inter vil bli kvitt.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media