<strong>LÅNES UT:</strong> Mario Balotelli lånes fra Liverpool til Milan ut sesongen. Balotelli gjennomførte den medisinske testen tirsdag morgen, og låneavtalen bekreftes av Milan på klubbens hjemmeside.
LÅNES UT: Mario Balotelli lånes fra Liverpool til Milan ut sesongen. Balotelli gjennomførte den medisinske testen tirsdag morgen, og låneavtalen bekreftes av Milan på klubbens hjemmeside. Vis mer

Balotelli klar for Milan

Lånes ut fra Liverpool ut sesongen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Mario Balotelli lånes fra Liverpool til Milan ut sesongen.

Balotelli gjennomførte den medisinske testen tirsdag morgen, og låneavtalen bekreftes av Milan på klubbens hjemmeside.

- Jeg er glad for å være tilbake. Dette er klubben i mitt hjerte, og jeg har alltid håpet at jeg kunne spille her igjen en dag, sa angriperen etter besøket hos legene.

- Jeg er i god fysisk form, og det er ingenting i veien med motivasjonen. Men nå er det ikke tiden for å prate, det handler om å komme seg i arbeid, sa 25-åringen.

Balotelli forlot Milan i serie A til fordel for Liverpool sommeren 2014, men fikk en svært tøff førstesesong i engelsk fotball.

Returen til italiensk fotball trenger heller ikke å bli enkel. En meningsmåling tatt opp mandag kveld viste at 62 prosent av Milans fans var imot at Balotelli skulle returnere til klubben.

(NTB)

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer