Balotelli krasjet bilen i Manchester sentrum

Kvinnelig medpassasjer kjørt til sykehus.

AKTIV TYPE: Manchester City-spiss Mario Balotelli har hatt en sedvanlig innholdsrik uke. I dag krasjet han bilen i byen,Foto: SCANPIX/AFP/ANDREW YATES
AKTIV TYPE: Manchester City-spiss Mario Balotelli har hatt en sedvanlig innholdsrik uke. I dag krasjet han bilen i byen,Foto: SCANPIX/AFP/ANDREW YATESVis mer

(Dagbladet): «Why Always Me?» spurte Mario Balotelli via sin egen t-skjorte tidligere denne sesongen, og det er ingen tvil om at Manchester City-spissen må ha en slags superevne til å stjele avisoverskrifter.

Nå melder Manchester Evening News at italieneren krasjet bilen i Manchester sentrum i dag.

City har bekreftet at 21-åringen kolliderte med et annet kjøretøy nær Deansgate Locks, men sier hverken han eller føreren av den andre bilen ble fysisk skadd i hendelsen.

En kvinnelig medpassasjer i Balotellis bil ble imidlertid brakt til sykehus for kontroll.

Ifølge lokalavisa var Balotelli «småskremt» etterpå, men ikke mer enn at han fleipet med skuelystne som samlet seg rundt hans skadde fremkomstmiddel.

Bare den siste uka har Mario Balotelli vært i sentrum for en rekke kontroversielle hendelser både på og utenfor banen.

Sist helg kranglet han åpenlyst med medspiller Aleksandar Kolarov om et frispark i kampen mot Sunderland, der han scoret to ganger.

Senere dukket han plutselig opp på Inters pressekonferanse i forbindelse med ansettelsen av ny trener, før han ble beordret av manager Roberto Mancini til å trene alene med følgende sitat: «Jeg stoler ikke på Mario. Ingen stoler på Mario».

I går bekreftet Balotellis agent Mino Raiola at spissen har hatt et forhold til den kjente prostituerte Jennifer Thompson, i et forsøk på å komme skandaleoppslag i forkjøpet.

Mario Balotelli kolliderte forøvrig også i Manchester for snart to år siden.

City møter Arsenal i en uhyre viktig ligakamp søndag.