Balotelli lover å ikke bli utvist igjen

Frir til landslagstreneren.

SJARMOFFENSIV: Mario Balotelli sier han har forsikret både City-manager Roberto Mancini og landslagssjef Cesare Prandelli om at han ikke vil bidra til at laget må fullføre med ti spillere igjen. Foto: SCANPIX/REUTERS/Stefan Wermuth
SJARMOFFENSIV: Mario Balotelli sier han har forsikret både City-manager Roberto Mancini og landslagssjef Cesare Prandelli om at han ikke vil bidra til at laget må fullføre med ti spillere igjen. Foto: SCANPIX/REUTERS/Stefan WermuthVis mer

Manchester Citys Mario Balotelli har startet en sjarmoffensiv for å komme med i Italias tropp til EM-sluttspillet i fotball til sommeren.

Han fant nok at tiden var inne for å stryke landslagstrener Cesare Prandelli litt med hårene.

Etter at Balotellis siste utvisning mot Arsenal tidligere denne måneden, lot Prandelli det skinne igjennom at en slik «utvisningsspiller» ikke var noe å satse på fram mot et mesterskap.

- Å spille på landslaget kommer foran alt annet. Jeg vil vinne både med Manchester City og med Italia i EM, sa 21-åringen.

Balotelli kan fort komme til EM uansett. Han har fått drahjelp av at Giuseppe Rossi er skadet og at Antonio Cassano nettopp er tilbake fra skade.

Prandelli kan bli tvunget til å ta med Balotelli tross angriperens noe rufsete oppførsel fra tid til annen.

- Jeg har forsikret både City-manager Roberto Mancini og Prandelli at jeg ikke vil bidra til at laget må fullføre med ti spillere igjen, sa Balotelli til Gazzetta dello Sport.

(NTB)