Balotelli må skrive under på at han skal oppføre seg i Liverpool

Én urokråke ut, og én inn.

TILBAKE I ENGLAND: Liverpool tar sine forholdsregler når de skal bringe Mario Balotelli til byen. Foto: Stella Pictures
TILBAKE I ENGLAND: Liverpool tar sine forholdsregler når de skal bringe Mario Balotelli til byen. Foto: Stella PicturesVis mer

(Dagbladet): Liverpool tar sine forholdsregler når de skal bringe Mario Balotelli til byen.

I går kveld holdt klubben samtaler med Balotellis agent, hvor det særlig var fokus på én ting: hvordan 24-åringen må oppføre seg.

Siden Liverpool kvittet seg med en problemmaker i sommer, Luis Suarez, tar klubben nå forbehold når de anskaffer seg en ny én.

Klubbene skal ha blitt enige om en overgangssum på rundt 163 millioner kroner i går - og Balotelli sa farvel til AC Milan.

Ifølge engelske Guardian vil Liverpool at Balotelli skriver under på en kontrakt som går på oppførsel, med ulike avtaler for hva som skjer hvis han ikke oppfører seg som han skal. Denne må skrives under på før overgangen fra AC Milan ferdigstilles.

Bakgrunnen for kontraktsønsket er at 24-åringen har en forhistorie der spillet på banen overskygges av livet utenfor banen.

Balotelli gikk fra Manchester City til AC Milan i januar i fjor. Da han var i England sist var dette noe av det han rotet seg borti:

Han har fyrt av fyrverkeri og satt fyr på huset, han har kræsja bilen på vei til trening og havnet i slåsskamp med manageren på trening. Nå er han om kort tid tilbake i Premier League.

Øyvind Alsaker er spent på om Liverpool klarer å temme 24-åringen.

- Spørsmålet er om Liverpool vil klare å temme Balotelli. Suárez gjorde dumme ting, men når han var tilgjengelig på banen så ga han alltid 100 prosent. Balotelli var borti mye tull og pådro seg utestengelser han også, men har også hatt noen svake forestillinger der han nesten har virker ufokusert. Det kan jo være vanskelig å takle. Det er viktig når det kommer en type som ham at han er 100 prosent når det gjelder, sa Øyvind Alsaker til Dagbladet i går.