MÅ SONE: Mario Balotelli må stå over kveldens kamp mot Liverpool etter at City ikke velger å anke avgjørelsen om fire kampers karantene etter sparket mot  Scott Parker. Foto:  REUTERS/Darren Staples
MÅ SONE: Mario Balotelli må stå over kveldens kamp mot Liverpool etter at City ikke velger å anke avgjørelsen om fire kampers karantene etter sparket mot Scott Parker. Foto: REUTERS/Darren StaplesVis mer

Balotelli må stå over mot Liverpool

City anker ikke straffen på fire kamper.

Se kampen her fra kl. 20.45: Liverpool - Manchester City.

(Dagbladet): Mario Balotellis spark mot Tottenhams Scott Parker har fått mange til å fyre seg opp.

I går ble det kjent at det engelske fotballforbundet (FA) har gitt Balotelli fire kampers karantene, og Manchester City hadde frist til i kveld klokka 19.00 til å anke.

Ifølge Sky Sports har klubben bestemt seg for å ikke anke, og dermed må Balotelli starte soningen med å stå over kveldens ligacup-kamp mot Liverpool.

Raste mot dommeren I går uttalte Balotellis agent, Mino Raiola, at dommer Howard Webb bør utestenges på livstid etter måten han har håndtert saken på.

- Dommeren så alt, for han snakket med Mario etterpå. Slik jeg ser det, må denne dommeren utestenges på livstid fordi han ikke forteller sannheten. TV-bildene viser at han er tett på situasjonen, så hvordan kan han si at han ikke så det? Hva gjorde han egentlig? Grunnen til at han sier at han ikke så noe, er for å beskytte seg selv, sier Raiola til den italienske radiostasjonen Radio Radio, ifølge Sky Sports.

Nå går FA ut og ber partene roe segned,  og David Bernstein i FA tar dommeren i forsvar etter utspillet fra agenten.

Respektert - Webb er respektert over hele verden. At han har dømt Champions League-finale og VM-finale beviser det. Vi har alle en plikt til å respektere dommere. Å sette spørsmålstegn ved deres integritet eller antyde at han dømmer partisk er hensynsløst og har ikke noe med virkeligheten å gjøre, sier Bernstein ifølge Daily Mirror.

- Dommere har bare én mulighet til å vurdere situasjonen på banen. De kan ikke se repriser og ting i sakte film, legger han til.

KRITISK: Balotellis agent gikk i går ut og kritiserte måten dommer Howard Webb har håndtert situasjonen. Foto:   REUTERS/Darren Staples
KRITISK: Balotellis agent gikk i går ut og kritiserte måten dommer Howard Webb har håndtert situasjonen. Foto: REUTERS/Darren Staples Vis mer