NY KONFLIKT: Roberto Mancini har benektet at han vil selge Mario Balotelli, men hva nå? I går var de to italienerne i håndgemeng på treningsfeltet til Manchester City. Foto: ANDREW YATES, AFP / NTB SCANPIX
NY KONFLIKT: Roberto Mancini har benektet at han vil selge Mario Balotelli, men hva nå? I går var de to italienerne i håndgemeng på treningsfeltet til Manchester City. Foto: ANDREW YATES, AFP / NTB SCANPIXVis mer

Balotelli møter City-presten etter Mancini-slåssing

Har avtale i dag.


(Dagbladet): Mario Balotellis framtid i Manchester City var usikker allerede, men det hjalp neppe at han havnet i håndgemeng med manager Roberto Mancini i går.

Foranledningen var ifølge rapportene en stygg etterslenger fra Balotelli mot Scott Sinclair. Daily Mail skriver i dag at Mancini umiddelbart beordret sin unge landsmann i garderoben.

Balotelli nektet imidlertid å forlate banen, og det var da Mancini ble så sint at han gikk fysisk løs på spissen. Han forsøkte både å slepe Balotelli av banen ved å ta tak i overtrekksdressen, og å dytte ham ut.

Balotelli, som er en sterk mann, lot seg imidlertid ikke flytte, og det endte i en krangel der Mancinis støtteapparat måtte gripe inn for å skille dem.

Avtale med presten De to italienerne har sannsynligvis litt å prate om i nær framtid, men i dag møter Balotelli etter planen Citys egen prest Peter Horlock.

Daily Mail skriver at Balotelli har jevnlige samtaler med klubbens kapellan Peter Horlock, og at de to har en avtale i dag.

Presten skal ha blitt stadig viktigere for Balotelli under tiden i Manchester City med stadig nye kontroverser og konflikter. De to blir regelmessig sett i samtaler på og rundt treningsfeltet.

Godt dokumentert Også Mancini, som er en troende katolikk, skal ha benyttet seg av klubbprestens tjenester.

Presten skal ha blitt informert om det som hendte på treningsfeltet i går.

Det hadde antakelig holdt lenge om presten åpnet en hvilken som helst engelsk nettavis. Stort sett overalt ligger bildene av Mancini og Balotelli i heftig ordveksling og knuffing.

Hendelsen ble filmet fra den offentlige gangveien som går langs den ene siden av treningsfeltet. Dersom City akter å beholde Balotelli, bør de kanskje vurdere å sette opp et gjerde eller en høyere hekk langs gangveien.

Vanskeligere å selge Roberto Mancini har gjentatte ganger sagt at han ikke ønsker å selge Balotelli. I starten av denne uka sa han at han ikke hadde planer om å selge noen i januarvinduet.

Men hva de involverte sier offentlig om kjøp og salg av fotballspillere er ofte noe helt annet enn det som blir sagt ved forhandlingsbordene.

Dermed skal det også tas med en klype salt at Milan-eier Silvio Berlusconi i går avviste at klubben vurderer Balotelli som erstatter for Alexandre Pato som går til Corinthians.

- Som jeg har sagt ved flere anledninger - Balotelli overbeviser meg ikke som mann, sa Berlusconi til RadioRadio like etter episoden fra Citys treningsfelt i går ifølge Mirror.

Det var ventet at Balotelli skulle være tilbake på City-laget mot Watford i morgen etter å ha stått over med sjukdom den siste tida. Det virker noe mer usikkert nå, men er slett ikke umulig.

- Jeg har på følelsen, hvor utrolig det enn høres ut, at Balotelli vil starte mot Watford i FA-cupen på lørdag og trolig score et par mål, sier tidligere City-spiller Rodney Marsh til BBC.