GOD TONE: Micah Richards (t.h.) sier at det ikke er noen knute på tråden mellom ham og Mario Balotelli etter at de to barket sammen på Manchester Citys treningsfelt foran søndagens kamp mot Arsenal.Foto: SCANPIX/REUTERS/Stefan Wermuth
GOD TONE: Micah Richards (t.h.) sier at det ikke er noen knute på tråden mellom ham og Mario Balotelli etter at de to barket sammen på Manchester Citys treningsfelt foran søndagens kamp mot Arsenal.Foto: SCANPIX/REUTERS/Stefan WermuthVis mer

Balotelli og Richards i håndgemeng på City-trening

- Viser bare at vi er lidenskapelige, sier høyrebacken.

(Dagbladet): Manchester City troner øverst på tabelltoppen i Premier League etter en strålende høstsesong banen. Utenfor har det derimot vært flere episoder manager Roberto Mancini gjerne skulle vært foruten.

Mario Balotelli har en egen evne til å vikle seg inn i utenomsportslig rot. På dagens City-trening havnet han i klinsj med høyreback Micah Richards etter en opphetet diskusjon mot slutten av en internkamp, skriver The Guardian, som også har publisert et bilde av Richards som fysisk måtte holdes tilbake av James Milner og Yaya Touré.

Så seint som natt til søndag forbrøt Balotelli seg mot klubbens disiplinærreglement da han var ute i Manchester sentrum for et curry-måltid mindre enn 48 timer før kampen mot Chelsea på Stamford Bridge. Tidligere i høst måtte han ta inn på hotell da huset hans tok fyr på grunn av en innendørs fyrverkerioppskyting like før byderbyet mot Manchester United.

Det er heller ikke første gang han har havnet i håndgemeng med lagkamerater på treningsfeltet. Forrige sesong var det konfrontasjoner med både Jerome Boateng og Vincent Kompany. I tillegg ble en slåsskamp mellom Emmanuel Adebayor og Kolo Touré dokumentert av tilstedeværende fotografer.

I motsetning til naboen lengre ned i veien i Carrington, er det relativt fritt innsyn til hva som foregår på Citys treningsfelt på grunn av en offentlig gangvei rundt området. Klubben framhever at dette er en del av hverdagen i profesjonell fotball. Forskjellen er bare at det er fotografer tilstede.

Micah Richards understreker også at det ikke er noe ondt blod mellom ham og Balotelli.

- Mario og jeg har ikke noe uoppgjort. Slike ting skjer på trening, og vi tok hverandre i hendene etterpå. Det viser bare at vi er lidenskapelige, skriver høyrebacken på Twitter.