TØFT GJENSYN: Mario Balotelli ble ikke hyllet som noen gammel helt av sine tidligere supportere på Inter-tribunen i går kveld. San Siro-derbyet endte 1-1. Foto: Giuseppe Cacace / AFP / NTB Scanpix
TØFT GJENSYN: Mario Balotelli ble ikke hyllet som noen gammel helt av sine tidligere supportere på Inter-tribunen i går kveld. San Siro-derbyet endte 1-1. Foto: Giuseppe Cacace / AFP / NTB ScanpixVis mer

Balotelli rasehetset i møtet med gamleklubben

Oppblåsbare bananer i San Siro-derbyet.

Inter - AC Milan 1 - 1:

(Dagbladet:) Han kom ikke på scoringslista mot sin tidligere klubb Inter, men AC Milan-spiss Mario Balotelli (22) fikk skryt av sin manager Massimiliano Allegri i går kveld likevel.

Fordi han ikke lot seg affisere av hetsen han fikk fra den mørkeblå delen på tribunen.

Møtt med bananer
Inter-supporterne hadde - ikke uventet - valgt seg ut rivalens spiss som hakkekylling i San Siro-derbyet.

Balotelli spilte i Inter fra 2006 til 2010, og var ansett som et av verdens største spisstalenter da han forlot klubben til fordel for Manchester City.

Etter et broket opphold i England gjorde han vendereis til Milano, men nå for å ikle seg den svarte og røde drakta. Siden januarovergangen står han allerede med fire mål for Serie A-treeren.

Balotelli ble møtt med høye tilrop, gjentatt piping og svære plakater i går kveld, hvor det blant annet het at han for alltid vil måtte tåle fornærmelser fra Inter-fansen.

De mest ytterliggående hadde tatt med seg oppblåsbare bananer inn på tribunen for å markere overfor Balotelli, som har biologiske foreldre fra Ghana. Balotelli lot seg ikke vippe av pinnen.

Hans eneste markering var å holde fingeren over munnen ved en anledning i andre omgang, melder The Guardian.

- Sterkt av Balotelli
- Det var sterkt av Balotelli ikke å reagere på provokasjonene, sier Milan-manager Allegri.

- Jeg synes bare det var synd at han ikke klarte å score. Han hadde en stor førsteomgang. La oss ikke glemme at han bare er 22 år, og at han spilte mot sin gamle klubb. Det er å forvente at han følte presset til denne kampen, sier Allegri.