Balotelli raste etter narko-beskyldninger

Informant hevder stjernespilleren solgte narkotika «for moro skyld».

ANKLAGET FOR NARKOSALG: Mario Balotelli raste etter at en informant hevdet i retten at stjernespilleren har solgt narkotika. Foto: 
AFP PHOTO / FABIO MUZZI / NTB Scanpix
ANKLAGET FOR NARKOSALG: Mario Balotelli raste etter at en informant hevdet i retten at stjernespilleren har solgt narkotika. Foto: AFP PHOTO / FABIO MUZZI / NTB ScanpixVis mer

(Dagbladet): Mario Balotelli er vant til å se navnet sitt i forbindelse med tabloide overskrifter etter mye utenomsportslig tull opp gjennom sin fotballkarriere. Nylig ble han nok en gang offer for negativ publisitet, men denne gangen var det av en langt mer alvorlig karakter enn tidligere.

En politiinformant hevdet at italieneren skal ha solgt narkotika til en narkoavhengig person «for moro skyld». Det var under en rettsak i forbindelse med hvitvasking av penger at informanten kom med disse opplysningene, og Balotelli reagerte med sinne i sosiale medier da han fikk høre hva som hadde kommet fram i retten.

«Ah.. så nå er jeg en narkolanger? Du skulle vært flau over deg selv. Du bruker mitt navn til å skaffe deg selv publisitet», skrev Balotelli på sin Twitter-konto ifølge Daily Mail.

Meldingen ble skrevet like etter at det ble vist et innslag på en lokal tv-stasjon i Napoli. Senere slettet han meldingen på Twitter, noe som skal ha vært etter ordre fra Balotellis klubb AC Milan.

Hater narkotika Informanten, som også er en tidligere gangster, heter Armando De Rosa. Han hevdet i retten at Balotelli hadde vært vitne til noen få narkohandler hvor kokain og heroin byttet hender, hvorpå han skal ha bedt om å få ta del i en handel.

Italia spilte fredag en privatlandskamp mot San Marino, og Balotelli fikk selvfølgelig spørsmål rettet mot narkotika-saken.

- Det er falskt, jeg hater narkotika, svarte Balotelli kort ifølge The Mirror.

Senere fikk han spørsmålet «Why always you?» som referer til en t-skjorte han bar under en kamp mot Manchester United da han spilte i naborival Manchester City. Balotelli svarte bare at han ikke visste.