Balotelli reagerte etter takling. Da handlet fansen lynraskt

Og i dag fikk de en takk.

REAGERTE: Mario Balotelli ble tydelig irritert etter å ha blitt taklet av Chris Smalling og havnet i reklameskiltene. Han føk opp, men da reagerte fansen raskt og holdt ham tilbake. Foto: AFP PHOTO / PAUL ELLIS
REAGERTE: Mario Balotelli ble tydelig irritert etter å ha blitt taklet av Chris Smalling og havnet i reklameskiltene. Han føk opp, men da reagerte fansen raskt og holdt ham tilbake. Foto: AFP PHOTO / PAUL ELLIS Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Det prestisjetunge oppgjøret mellom Liverpool og Manchester United i går hadde alt man kunne ønske seg. Manchester United trakk det lengste strået i en høydramatisk kamp, som inneholdt både en utvisning, tre mål og en straffebom.

Det var utvilsomt høy temperatur. Det kom til syne da Liverpool-innbytter Mario Balotelli ble taklet av United-stopper Chris Smalling og endte i reklameskiltene.

Balotelli føk opp og var tydelig irritert etter taklingen. Da reagerte Liverpool-fansen raskt: Supporterne på Anfield-tribuna tok tak om italieneren og holdt ham tilbake.

- Jeg var ikke alene Hadde situasjonen utviklet seg kunne vondt blitt verre for Balotelli og Liverpool som alllerede hadde måttet se Steven Gerrard forlate Anfield-gresset etter å ha vært på banen i bare 40 sekunder. Balotelli hadde nemlig allerede et gult kort.

I dag takker han fansen på Facebook.

- Selv om vi prøvde gikk det aldri vår vei. Men en ting var sikkert: Jeg var ikke alene der ute på banen, skriver Balotelli. Vedlagt er et bilde av situasjonen.

Lynrask utvisning Men det er Steven Gerrards lynraske røde kort som udiskutabelt er den store snakkisen etter kampen. Etter å ha stemplet Uniteds Ander Herrera ble han sendt i garderoben. For det tar Gerrard på seg full skyld.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.