SINNA: Balotelli mente han var uskyldig, og ødela en garderobedør i raseri etter det røde kortet. (AP Photo/Jon Super)
SINNA: Balotelli mente han var uskyldig, og ødela en garderobedør i raseri etter det røde kortet. (AP Photo/Jon Super)Vis mer

Balotelli skal ha ødelagt en garderobedør etter utvisning

Innbytteren plantet albuen i ansiktet på Liverpool-spiller.

(Dagbladet): Liverpool-Manchester City 1-1 (1-1)

Mario Balotelli hadde ingen god dag på jobben. Han ble byttet inn i den andre omgangen og maktet å få to gule kort på noen få minutter. Det andre gule kom som et resultat av en albue i ansiktet på Skrtel. Mancini var naturlig nok ikke fornøyd med sin elev, og gav uttrykk for det da han gikk i garderoben.

- Jeg husker ikke hva vi snakket om, sa Mancini da en reporter etter kampen ville vite hva de snakket om.

- Han er ung, og vi har ingen problemer, sa Mancini på TV 2.

Det spørs om det stemmer etter rapportene fra Sky om at Balotelli skal ha knust en garderobedør etter at han ble sendt i dusjen.

Levende vegg Joe Hart hadde en god dag mellom stengene til Manchester City i kveld. Sisteskansen vartet opp med en god redning etter den andre og hold lenge bortelaget inne i kampen.

SCORET MED SKULDEREN: Vincent Kompany stanget bortelaget i ledelsen med skulderen. Foto: AFP PHOTO/ PAUL ELLIS
SCORET MED SKULDEREN: Vincent Kompany stanget bortelaget i ledelsen med skulderen. Foto: AFP PHOTO/ PAUL ELLIS Vis mer

Det måtte en egen spiller til for å sette ballen i nettmaskene bak keeperen. Et Adam-skudd traff Lescott som styrte ballen inn i eget nett.

Mot slutten av kampen måtte keeperen ta fram sitt ypperste for å stoppe en heading fra Andy Carroll.

- Joe reddet noen situasjoner for oss, men vi hadde også noen sjanser med ti mann, sa Mancini på TV 2 etter kampen.

Stoppet god statistikk Manchester City hadde scoret to mål eller mer i samtlige av årets Premier League-kamper denne sesongen. Og hadde ikke gått målløse av banen siden sist de møtte nettopp Liverpool, 18 kamper siden. Det gjorde de heller ikke i dag.

Med resultatet til Manchester United i bakhodet, var det mange som spekulerte i om Mancini ville tette igjen bakover og være fornøyd med uavgjort i Liverpool. Særlig da han startet med både Balotelli og Dzeko på benken.

Etter en rolig start uten de store sjansene eksploderte det etter en halvtime. Vincent Kompany rager høyest på en god corner fra Silva, og stanget gjestene i ledelsen med skulderen.

RØDT KORT: Balotelli blantet albuen i ansiktet på Skrtel, og fikk sitt andre gule kort. Etterpå skal han ha ødelagt en garderobedør på Anfield. Foto: AFP PHOTO/ PAUL ELLIS.
RØDT KORT: Balotelli blantet albuen i ansiktet på Skrtel, og fikk sitt andre gule kort. Etterpå skal han ha ødelagt en garderobedør på Anfield. Foto: AFP PHOTO/ PAUL ELLIS. Vis mer

Like etterpå prøvde Adam skuddfoten fra langt hold. Forsøket så ut til å gå langt utenfor, men forandret retning i kroppen til Lescott og i mål bak en utspilt Joe Hart i City-buret.

- Utlikningen var viktig for oss. Vi gjorde vårt beste, men klarte ikke å få ballen over linja, sa Dalglish på TV 2 etter kampen.

Nydelig benparade Noen minutter senere kunne fort Adam gitt hjemmelaget ledelsen på Anfield. Kuyt gikk på et godt løp og trakk ut på venstresiden. Der slo han etter boka ballen ut førtifem grader til Adam som hadde plassert seg godt i boksen. Han fikk god treff på skuddet, men Hart vartet opp med en nydelig benparade.

Tidligere i kampen var det en omdiskutert situasjon hvor Reina stormet ut fra feltet sitt og taklet ballen foran beina på Agüero. Problemet var bare at ballen i den samme situasjonen traff hånden hans. Dette var ikke den siste gangen keeperen var utenfor sitt eget felt.

Dommer Martin Atkinson, som hadde lagt lista høyt i kveldens kamp, valgte å ikke blåse i fløyta. Det gjorde han derimot da Balotelli kom på banen.

Ubesluttsom Silva Liverpool økte tempoet i den andre omgangen, og hadde flere muligheter til å avgjøre. Joe Hart var i det umulige hjørnet, og stoppet forsøkene fra Suarez, Adam, Downing og innbytter Carroll.

Like før slutt kunne Manchester City stjålet alle poengene, men Silva ble litt ubesluttsom etter å ha fintet ut Liverpool-keeper Reina. Han ventet først til hjemmelaget fikk flere spillere på plass på streken, og dermed enkelt kunne rydde unna avslutningen fra midtbaneeleganten.

GJORDE INGENTING: Mario Balotelli bedyret sin uskyld da han ble sendt i dusjen. Foto: AP Photo/Jon Super
GJORDE INGENTING: Mario Balotelli bedyret sin uskyld da han ble sendt i dusjen. Foto: AP Photo/Jon Super Vis mer
SCORET: Et Adam-skudd skiftet retning og gikk i mål bak en utrsutet Hart i målet. Foto: REUTERS/Nigel Roddis
SCORET: Et Adam-skudd skiftet retning og gikk i mål bak en utrsutet Hart i målet. Foto: REUTERS/Nigel Roddis Vis mer